Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel a pasik ezen az egy elvárásomon?
Kérdező, ez kb olyan mintha a férfi elvárná Tőled,hogy fúrj-faragj,és oldj meg olyan feladatokat ami erődből telik, de egyébként "tipikus" férfimunka.
Van amit én is meg tudok tenni, de ne legyen már ez alapelvárás...
A mai világban egyébként nem is hiszem,hogy a 8-10 órás munka, gyerek, egyéb feladatok mellett törvényszerű,hogy főzzön bárki is.
Drága kiccsillag!
Az életem elég mozgalmas volt,amibe véletlenül egy háború is becsúszott.Ezt feltételezem nem sokan tudják elmondani magukról sztem,de nem is baj.Csúnya dolog az,maradjunk annyiban!19 éves korotól kezdve a "találd fel magad" című kiselőadásra jártam.Az aszralosmunkák,villanyszerelés,házépítés,cukrászkodás,vállalkozástörténelemoktatás mellett ezeket is csinálni kellett úgy mellékesen,szabadidős rekreációs programként.
Szval főzést,mosást,takarítást már tanítottam nőnek.
Azaz fiatal lánynak annakidején.Mivel már akkoriban is,(90 es évek),akadtak fiatal leányzók,akiket a mama babusgatott,de főzni nemigen tanította meg.
Szval már csak annyi lenne a kérdésem,hogy én mit várhatok cserébe,ha mindent egyedül megcsináltam a ház körül,és benne.
Mit tudnál adni(elvi kérdés,mivel nem vagyok egyedül,és a kor sem passzol)
50F
Utálok főzni, és nem is tudok. Ettől függetlenül valahogy mindig összerakok valamit, de nem mindig nyűgöz le a végeredmény.
F
Egyébként kérdező, odadobom neked a motoromat, koszos tankkal, szivárgó karburátorral, régi benzinnel.
Sikerülni fog beállítani a keveréket, úgy hogy legyen stabil alapjárat, és ne hörögjön le? Na, nekem sikerül. Nem vagyok gazdag, így régi gépeket használok.
De ha odaállsz nekem segíteni, és kilences villáskulcsot dobsz a tízes helyett, kidoblak!
😡😡😡
Akkor váljanak, nekem ne mondja meg semmi, hogy mi legyen a hobbim.
Egyébként meg csak olyan stílusban írtam, amilyet a kérdező is előadott.
A "életképtelen vagy, ha (...)-hez nem értesz", meg "nem várok el semmit a páromtól, amihez én nem értek, de ezt, meg azt, meg amazt meg tudja csinálni".
Nyilván lesz-rom, hogy a kiszemeltem hogy boldogulna a Babettámmal, vagy a fűkaszámmal, esetleg tud-e féltengelyt cserélni. Nem vagyok hülye, csak akkor a párom se legyen az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!