Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel a pasik ezen az egy elvárásomon?
Ide másolom az alpári hangvételű üzeneteimet.
1. Én gyereket is tudok szülni. Remélem így megfelelek kényes ízlésednek.
F
2. "Elvégzek én bármit, bútorösszeszerelés, fűnyírás, szög beverése a falba, autómosás, de volt már arra is példa, hogy én cseréltem kereket az autómon...."
-ra válaszul
" szög beverése a falba"
Megsúgom nem szokás a falba szöget verni. egyrészről a legtöbbe nem lehet. Más részről semmit nem tart.
3. "Nem azért kell tudnia főzni, hogy rám főzzön, jól esne közösen főzni, olyannal, aki tud is. Én is dolgozom napi 8-9 órát, nem a fenekem meresztem..."
-ra válaszul.
"Volt olyan férfi aki kibírt melleted 1 napot?"
4. "Nem eszem én sem mindennap fürjet vagy rákot, de szoktam, ha nem is hetente, de havonta 1-2-szer. A különlegesebb ételeket kedvelem, hétköznapi..."
- ra válaszul.
"Mivel egyedülálló vagy szívesen megkóstolom a fürj a rákba csináltadat. Utána bepakolok a mosogatógépbe."
5. "Imadom mikor a mindennapos fozest osszehasonlitjak a pasik a funyirassal meg a szegbeveressel, ti minden nap fuvet nyirtok meg szogeket vertek be?..."
-ra válaszul
"Egyedül élek. Egy héten max. 2x főzök valamit. Az is legtöbbször pocsék.
Viszont jobb mint amit a környékbeli kantinokban adnak.
Nincs kedvem fél egy órát várni az ételre egy jobb étteremben. A pénzt még nem is említettem."
Mi volt ebben alpári?
Mondhatnám hogy troll kérdés, sajnos nem.
Részvétem.
Kérdező, attól, hogy nem káromkodsz, még vérlázítóan fölényesen írsz.
Felháborodni ezen nem kell egyébként, csak belátni, hogy nem illetek össze. Neked szíved joga ez alapján szűrni, ha valakinek ez nem tetszik, akkor hátat kell fordítani, nem megsértődni.
A fröcsögést az "életképtelen férfiakról" viszont nem értem itt egyes hozzászólóknál, miközben a legtöbb válasz a 44eshez hasonló: más a prioritás. Én is szívesebben gyakorolok valamelyik hangszeremen, minthogy számomra túl sok időt eltöltsek az ételem előállításával. Ennyi.
Ettől még nem lett a nő dolga egyedül a főzés, de ha én csinálom, akkor nem lesz rákpáncélba töltött fürjtojásos medvetarkó pirított gyömbéres csillaggyümölcsszósszal. És nem is fogom megtnaulni, hogyan kell elkészíteni, mert egyszerűen nem érdekel annyira, nem ér meg nekem annyi időt.
Megértem mindkét oldalt.
Egyrészt érdekesek a válaszok születtek, érdekesebbek, mint fordított nemekkel, bár annyira nem lep meg. Évekkel ezelőtt feltettem itt a kérdést, hogy mi van, ha nőként nem akarok főzni. Az egyik férfival "megbeszéltük", hogy akkor nekem kéne MINDEN más házimunkát csinálni a főzésen kívül. Ha ez amúgy úgy lenne, hogy aki mindig főz, annak semmi mást nem kell csinálnia - tehát ha a nő főz otthon, akkor a pasi MINDEN mást megcsinál, akkor egyet is értenék, na de ilyen nincs. Valahogy a férfiak nagyobb kiengesztelést akarnak a nem-főzésért.
A másik, valaki nagyon jól megfogalmazta, hogy a kérdező ezzel kb. megszabja, mi legyen a hobbija a párjának. Én ez ellen mindig felszólalok, mikor a férfiak olyanokat mondanak, hogy "nem baj, ha nem tud a nő főzni, a lényeg, hogy AKARJON MEGTANULNI", tehát a szabadidejét töltse azzal, ami nem érdekli.
Azt csak mellékesen teszem hozzá, hogy panelben élve, autó nélkül soha nem kell majd betonoznom meg értenem az olajcseréhez, de kajálni mindennap kell.
Most én is mondhatnám hogy akikkel nőkkel én találkoztam.
Olyan buta volt mind, hogy sírni tudnék. A szomszédos országokat sem ismerték. Történelmei személyekről nem tudták hogy kicsodák.
Egyébként igen nem tudok mester szakács szinten főzni, csak alap kajákat.
Most megyek és szégyenemben felakasztom magam.
31 F
"Most megyek és szégyenemben felakasztom magam."
Nem kell, ha a nőkről is így gondolkozol. Hogy nem gáz, ha nem tud főzni, csak alapokat.
Egyszerű vs hagyományos. Én nem tudok hagyományosan, de egyszerűt igen. Grill. Ennyi.
Csak nem értem, hogy miért van mint nőbe belém nevelve, hogy azon görcsölök, hogy a kaját, amit magamnak készítek, megfelel-e majd egy királyfinak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!