Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel a pasik ezen az egy elvárásomon?
"Imadom mikor a mindennapos fozest osszehasonlitjak a pasik a funyirassal meg a szegbeveressel"
Imádom, mikor a mai nők összehasonlítják a mai főzést (és egy szintbe helyezik) azzal, hogy régen a nő kiment a kertbe, kiásta az újburgonyát, majd a répát, retket, megpucolta, megmosta, a csirkének elvágta a nyakát, felpucolta, stb.
"annyira életképtelenek vagytok, hogy egy rántottát sem tudtok megfőzni"
Rántottát főzni? Ezt nevezik önoltásnak...
Én férfiként nem vagyok életképtelen, el tudom magam látni, azzal, ami nekem megfelelő. Nálam a cél, hogy minél gyorsabban, minél egyszerűbb ételt készítsek, ami laktató.
Ennek megfelelően a nőtől sem várom el, hogy mesterszakács legyen és egész napját a konyhában töltse.
Szóval persze, ha együtt lakunk megkérhet hogy főzzek én, de akkor én döntöm el, hogy mit eszünk aznap. ha az hasábburgonya lesz mirelit sült csirkeszárnyakkal, akkor az.
"Igen is tudjon főzni legalább egy rántott húst,meg milánóit."
De pont ez az, hogy nem rántott húsra meg milánóira gondolt a kérdező.
54!
Én erre csak azt tudom mondani hogy mindenki bolond,de mindenki másképp bolond.
A kérdező fogjon magának egy szakács fiút,az majd tud komplex ételeket főzni.
51es
Egy mostani fozes is lehet tobb oras muvelet, de az, hogy ti ferfias munkanak nevezetik azt, hogy elviszitek a szerelohoz az autot, na az a nevetseges :D
Semmire sem vagytok kepesek egyedul.
"Semmire sem vagytok kepesek egyedul."
Ilyet is csak egy megkeseredett, besavanyodott nő tud írni (ráadásul ő is tudja, hogy baromság).
Akkor legyél leszbi!
Ezért nem szabad soha megnősülni.
Onnantól főzhetsz a nőre is.
Férfi létemre tudok főzni, és otthon vagyok a háztartásvezetésben is. Szerintem sem árt ha egy férfi is tud főzni. Ha a kedves párja lebetegszik, tudnia kell gondoskodni róla. Szerintem nem nagy elvárás.
29/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!