Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel a pasik ezen az egy elvárásomon?
Valami gurmé szakács pasit szedjél össze, az való neked.
2020. aug. 5. 10:10
Kérdező, Te egyébként készítesz órarendes beosztást a napodról?
Nő vagyok, nem vagyok lusta, de ne mondja már meg senki,hogy hazamegyek, kössek kötényt, főzzek, mert persze van időm, akár éjszaka is.
Szeretek főzni/sütni is, de nem hulla fáradtan munka után, kétfogásos menüt.
Nyáron fontosabb családi házban élőként,hogy locsoljak, füvet nyírjak, biciklizzek,elszaladjak az idős szüleimhez.
Ha társasházban élnék pedig fontosabb lenne a főzésnél,hogy levegőre menjek az egész napi munka után.
2020. aug. 5. 10:10
33/78 A kérdező kommentje:
Nem eszem én sem mindennap fürjet vagy rákot, de szoktam, ha nem is hetente, de havonta 1-2-szer. A különlegesebb ételeket kedvelem, hétköznapi kajákat egyáltalán nem eszem, mindent feldobok valami extrával. Nem vagyok szakács, nem is mondanám hobbimnak a főzést,vannak ennél nagyobb szenvedélyeim.
Kérdező, ne haragudj, te vagy a forever alone tipikus esete.
Időbeosztó tréning??? Tényleg ezzel indítasz az új pasijelöltnél, egyből a fürj-rák téma után? És TÉNYLEG nem érted, mi baja a pasiknak, miért fogják menekülőre?
Egy jó pszichológust javaslok. Minél hamarabb.
(Úristen.)
2020. aug. 5. 10:11
35/78 A kérdező kommentje:
Van napi beosztásom, igen. Ahogy 1 hétre előre mindig kitálalom a jövő heti akciók függvényében, hogy melyik nap mit fogok főzni. Nem számít a pasi foglalozása, tőlem lehet ácstól kezdve zonogristáig bármi.
"szög beverése a falba, autómosás" ez főzés tekintetében kb. a rántotta meg a zacskós leves szintjén van. Ha elvárod, hogy a pasas Michelin-csillagos szakács legyen, akkor az a minimum, hogy magad ácsolod a tetőt a lakásodra, vagy hétvégén szétkapod (és meg is javítod) az autód motorját.
2020. aug. 5. 10:12
Meg is őrülnék, ha a barátnőm azzal töltené a hétvégi délelőttöket, hogy szezámmagos fürjbecsináltat, vagy valami citrommal töltött rákgec.it csinál, ahelyett hogy velem töltené az idejét vagy együtt pihennénk.
2020. aug. 5. 10:14
Utolsó ott a pont. Nem kell mindenféle tudományos taknyot főzni. Az, hogy gusztustalan még hagyjál, de hogy az íze is szar és még "drága" is... na az a csúcs.
2020. aug. 5. 10:16
39/78 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem rossz az íze, maximum elsőre szokatlan a kevésbé gourmandoknak, de 1 alapanyagot is nagyon sokféleképpen lehet ízesíteni. Hétköznap fél6-fél7-7-ig szoktam főzni reggel. Hétvégén úgy időzítem, hogy délre legyek kész.
Kedves kérdező!
Azért háborodtak fel,mert sznob vagy és leereszkedő. Nekem a főzés egy hobbi/kikapcsolódás, de én is felháborodnék ha úgy beszélnél velem mint a kutyával, mert nem tudok fürjet főzni recept nélkül.
2020. aug. 5. 10:20
További kérdések: