Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért háborodnak fel a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborodnak fel a pasik ezen az egy elvárásomon?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos, hogy a másik is tudjon főzni és rendszeresen főzzön, ne csak rendelt kaját egyen és a tudása ne merüljön ki a rántott hús sült krumplivalban, hanem komplexebb ételeket is el tudjon készíteni.

2020. aug. 5. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 A kérdező kommentje:
Senkivel nem beszélek úgy, ahogy feltételezed. Sőt kínosan ügyelek arra is, hogy ne káromkodjak mérgemben.
2020. aug. 5. 10:24
 42/78 anonim ***** válasza:
67%
Ez alap elvárás 18 éves kor felett minden ember felé, hogy ne legyen életképtelen. Nem tudnék felnőtt férfiként tekinteni olyadvalakire, aki nem tudja ellátni magát. Lehet, hogy kényelmesebb elvárni a kiszolgálást, de ma már nem működik dolgozó nőknél, és egyáltalán nem egy férfias, vonzó tulajdonság.
2020. aug. 5. 10:38
 43/78 anonim ***** válasza:
31%

Az én pofám ég néhány "férfi" hozzászólása miatt. Akkor ti tulajdonképpen nem feleséget kerestek, hanem egy pótanyukàt, aki kinyalja a valagatokat életetek végéig, mert annyira életképtelenek vagytok, hogy egy rántottát sem tudtok megfőzni. És ennek ellenére még csórók is vagytok, mert minden napra rendelni nem tudtok magatoknak zabálnivalót, hanem elvárjátok, hogy az asszony főzzön 8 óra munka után.

Működhet a régi szereposztás, ha el tudod tartani a feleségedet és le tudsz neki tenni annyi pénzt, hogy megérje neki 8 órában otthon gürizni, ahelyett, hogy elmenne dolgozni. Mondjuk ehhez egy bizonyos IQ szint alatt kell nőt találni, mert egy igényes ember nem elégszik meg annyival, hogy beszűkült, otthonülő háztartásbeli legyen, aki kiszolgálja az életképtelen férjét.

Szánalmas.

2020. aug. 5. 10:41
 44/78 anonim ***** válasza:
90%

Én utálok főzni, ha csak lehet, inkább veszek meleg ételt valahol. Egyszerűen más dolgokra szívesebben szánom az időm és energiám. És direkt ezt kerestem nőben is, hogy egy hullámhosszon legyünk. Viszont egy percig sem várom el, hogy bárki főzzön rám, és normálisan kiveszem a részem minden házimunkából.

29F

2020. aug. 5. 10:43
 45/78 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező: Remekül főzök, kína, thai, angol konyha simán megy, csak hogy a leg jobbakat említsem. Mondjuk a töltött káposzta a specialitásom.

Cserébe nem lehet fejfájással sexet hárítani. Van egy kis sörhasam, ezt segíthetnél ledolgozni.

Ha gondolod írj rám privátban.

2020. aug. 5. 10:49
 46/78 anonim ***** válasza:
85%

42-es meg a 43-as idejött okádni, anélkül, hogy elolvasta volna a válaszokat!

"Nem tudnék felnőtt férfiként tekinteni olyan valakire, aki nem tudja ellátni magát"

Szó nem volt ilyenről! Mindenki tud krumplit sütni,vagy rizst kifőzni, és miért baj az, ha fagyasztott készételt vesz meg és azt csinálja magának, időt spórolva? Szóval el tudja magát látni, nem hal éhen, ha nem teszik elé más a kaját! De a kérdező itt már gasztronómiai ínyencségeket vár el a férfitól.

"Akkor ti tulajdonképpen nem feleséget kerestek, hanem egy pótanyukàt, aki kinyalja a valagatokat életetek végéig, mert annyira életképtelenek vagytok, hogy egy rántottát sem tudtok megfőzni."

Szintén! Semmi ilyenről nem volt szó! Egyszerűen az időt sajnálják rá, és inkább megveszik, mert megtehetik, és nem bajlódnak bonyolult, időigényes ételekkel.

Amúgy meg a rántottát SÜTIK és nem FŐZIK, te életképtelen!

2020. aug. 5. 10:55
 47/78 anonim ***** válasza:
45%
Imadom mikor a mindennapos fozest osszehasonlitjak a pasik a funyirassal meg a szegbeveressel, ti minden nap fuvet nyirtok meg szogeket vertek be? Telen is megy a funyiras allandoan? de nevetseges xd
 48/78 A kérdező kommentje:
Nem vagyok frigid, nem szoktam visszautasítani a kezdeményezést, sokszor én kezdeményezem a szexet. Sörhas ledolgozásában megfelelő étrend+edzés kell, ebben táplalkozasi tanacsadó/dietetikus és személyi edző tud neked segíteni. Én egyik sem vagyok, maximum vannak tapasztalataim ilyen téren, de van annyi eszem, hogy ami X-nél működik, az nem biztos, hogy fog Y-nál is.
 49/78 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most én mi vagyok, hogy nő létemre szoktam fűkaszálni és kereket meg olajat is tudok cserélni?
2020. aug. 5. 10:56
 50/78 anonim ***** válasza:
0%

Igen is tudjon főzni legalább egy rántott húst,meg milánóit.

Majd ha lesznek gyerekei akkor azokat mivel fogja etetni? Pizzával?

Hagyjuk ezt a süketelést hogy a nő dolga a főzés,nem vagyok kíváncsi az incelekre.

2020. aug. 5. 10:58
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!