Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérné letagadni a koromat?
Nő vagyok,közel a 40-hez,de 10 évet letagadhatok és nyitott házasságban élek.Hülye lennék a 30 körüli pasiknak megmondani a koromat,és nekem ők tetszenek.
Ha fiatalabbra vágysz,nyugodtan mondd,hogy csak 25 vagy.
,,Szerintem tagadd le én is azt csinálom 37 vagyok de 19 nek mondanak"
:D ott már van baj
Ja,vagy Te majd mindig annyi éves leszel amennyivel tudsz mit kezdeni.
Erről az jut eszembe, amikor bl szezon van ősztől tavaszig és a nemzetisport.hu-n lehet a meccsek alá kommentelni. Volt egy időben az oldalon egy nő, madridgirl20 névvel. És emlékszem 2016 ban mondta, hogy 20 éves, de amikor 2017 ben meg 2018 ban is megkérdezték tőle, hogy hány éves (mer ennyire buta volt szegény tyúk, meg madribinek hívták), akkor is azt mondta, hogy 20 éves. Szóval fő az örök fiatalság, mindig annyi évesek vagyunk, amennyinek gondoljuk magunkat. :D Persze mondjuk gáz lesz 50 évesen majd 20 évesnek hazudni magunkat, amikor a kutya is látni fogja, hogy középkorúak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!