Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány évet nem gáz letagadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évet nem gáz letagadni egy első randin. Muszáj mert a koromnál jóval éretlenebb vagyok. Nos?

Figyelt kérdés

34 éves ffi vagyok.

De tapasztalatban és úgymond férfiasságban (kocsi, lakás, stílus) egy 10-essel kevesebb.

Tehát ha azt mondom: 34 vagyok, az hazugság lenne. A kor alapján előítéletesek a nők (meg mindenki), elképzelik hogy húúúú ez már 34 éves, stb stb (amiket elképzeltek ti nők).

Egy átlagos, kedves 20-25ös lánnyal ismerkednék, csak annyit akarok letagadni, amennyi nem gáz ha elmondom az igazságot.

Mi a véleményetek lányok erről? 1-2 év belefér? Hülye vagyok? 3-5 év is beleférne?

2017. márc. 26. 21:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
bolond vagy fiam
2017. márc. 26. 21:45
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem a hazugságot. Ez az, akkor is, ha csak 1-2 évet tagadsz le.
2017. márc. 26. 21:46
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
nem szabad ilyesmiről hazudni, ha kapcsolatot tervezel. nagyon gáz, tényleg. ha emiatt el akar menni valaki mellőled, menjen. az ő joga.
2017. márc. 26. 21:51
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
Ne indíts hazugsággal kérlek. Nőkènt monfom hogy nem fér bele. Valakinek vagy jó vagy így, vagy nem.
2017. márc. 26. 21:54
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem fér bele semennyi.
2017. márc. 26. 21:56
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
De ennyire éretlen azért ne legyél, hogy a korodról is füllentessz :D
2017. márc. 26. 21:56
 7/21 A kérdező kommentje:

Na jó, de...

Melyik a fontosabb, a kor évszáma? Vagy az hogy lelkileg esetleg tökre összepasszolnánk?

A kor beskatulyáz engem. Egy olyan szűrő, ami szerintem nem pontosan határozza meg AZT AMIÉRT kérdezik.

Pontosabb lenne egy olyan kérdés, hogy SZIA,mennyi élettapasztalattal rendelkezel?

2017. márc. 26. 21:57
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, egy olyan nővel biztos nem passzolnál össze lelkileg, aki nem bírja a hazudozást. És a legtöbb nő nem szereti, ha hazudnak neki.
2017. márc. 26. 22:00
 9/21 anonim ***** válasza:
87%
Ha lelkileg pont össze passzoltok, akkor nincs szükség arra, hogy letagadd a korod.
2017. márc. 26. 22:11
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy mennyire nagy az összhang ha már az elején elveszted a bizalmát. Arról nem is beszélve hogy mennyire gyerekesnek tartanám ezt az eszmefuttatást ha előadod mikor kiderül hogy hazudtál.
2017. márc. 26. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!