Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy szűz pasinak csak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szűz pasinak csak úgy lehet első barátnője, ha az első néhány nőért fizet, hogy együtt legyen vele?

Figyelt kérdés

Tapasztalatom szerint azok a férfiak lettek sikeresek, akik már kamasz korukban tapasztalatot szereztek a nőknél. Vagy sikerült kamasz korban eljutni spontán a szexig és onnantól már minden nőzés könnyebb lett, vagy nem. Én az utóbbi csoportba tartozom, nem voltam vagány, jóképű, népszerű srác kiskoromban. Rengeteg hozzám hasonló pasit ismerek, tényleg iszonyú sokat, és telnek múlnak az évek már a huszas éveink közepét járjuk és senkinek nem lett barátnője azóta sem, akik ebben a csoportban vannak. Tehát ha nem történt meg spontán módon a barátnő szerzés, szex még kamasz korban, akkor már később a 20-as (ne adj isten 30-as) években nem fog megtörténni. És én ennek értem is az okát. Sokan már-már gyűlölik ezért a nőket, és egyáltalán nem, szeretem, tisztelem és cukinak tartom a nőket alapból is, és megértem, hogy nem vagyok vonzó pasi így tapasztalatlanként. Ösztönösen nem tudnak egy ilyen pasihoz vonzódni, aki nem volt még más nővel. Nem mintha baj lenne a külsőmmel vagy a kommunikációs képességeimmel vagy a karrier kilátásaimmal, de a nők ösztönösen úgy vannak beprogramozva, hogy az ilyen pasihoz nem tudnak vonzódni, úgy ahogy a férfiak sem tudnak vonzódni egy idős 80 éves hölgyhöz, hiába kedves és humoros. És ezt én elfogadnom, nincs bennem ellenérzés, megvetés a női nemről.

Régebben a dédnagyszülők idejében még teljesen más volt a párválasztás, sokszor az idős emberek döntötték el az unokáikról, a tapasztalataik alapján, hogy ki kicsodához illik és akkor az lett a párja. A mai világban ez az egész olyan mint egy karrier. Csak ez nem pénzügyi karrier, hanem nevezzük magánéleti karriernek. Minden cég tapasztalt szakembereket keres, vagy pl. az ügyvédbojtároknak még nekik kell fizetniük, hogy dolgozhassanak, hogy majd később gazdag ügyvédek lehessenek. De más cégeknél is az elején még azért kell dolgoznod, hogy legyen szakmai tapasztatod, pénzt nem nagyon adnak a legtöbb gyakornoknak, a haszon a szakmai előrelépés, nem a pénz. De a milliókat kereső senior fejlesztő és a sztárügyvéd is gyakornokként, vagy ügyvédbojtárként kezdte. Úgy látom ez van a mai világban a magánéletben is. Egy szűz pasi nem tud első barátnőt szerezni, mert akkor még senkinek sem kell, egy Casanovanak meg már a hírnevétől is benedvesednek. Minden nő szexelni akart a híres Casanova-val is annak idején, pedig pontosan tudták, hogy nem lesz komoly kapcsolat vele csak egy kaland. De ahhoz, hogy eljuss a Casanova szintre, ahhoz el kell kezdened valahogy tapasztalatot szerezni a nőknél meg a szexben. Tehát egy olyan pasi akinek már volt 20 barátnője és 40 nővel szexelt, annak már nem lesz nehéz a következő barátnőjét/kalandját megszerezni, a legtöbb esetben már az első buliban összejön a következő. Mert annak a pasinak olyan kisugárzása van, olyan tapasztalata, ami a nőknek ellenállhatatlanul vonzó. De mi akik megrekedtünk a foreveralone szinten, hogy bottal sem nyúlna hozzánk nő, pedig intelligensek, kedvesek vagyok és bármit megtennénk egy kapcsolatért és egy nőért, nekünk valahogy be kell indítanunk ezt a folyamatot és kiszakadni ebből a 22-es csapdájából. Ti is egyetértetek azzal, hogy az első néhány szexet ahol megtanulom, hogy kell azért fizessek? Tudom, nem lesznek még érzelmek, csak maga az aktus lesz, a szex technikája, bár már az sem ritka, hogy fizetős barátnő vagy szextanár, de én jobban preferálom a fiatal tanuló lányt akinek szüksége van az anyagiakra és cserébe hajlandó szexelni. Igazából korrekt üzletnek tartom. És ha már lesz némi tapasztalatom a szexben, akkor már talán más lesz a kisugárzásom, magabiztosabb leszek, mert már tudni fogom milyen egy nővel. És akkor talán már találok rendes barátnőt is ahol már érzelmek is lesznek és a többi. Elkezdhetnék én is sikeres férfi lenni a nőknél. Vannak olyan országok, kultúrák egyébként mint Japánban is, hogy amikor a fiú gyerek 18 éves lesz, akkor fogja az apja elviszi egy nőhöz aki megtanítja neki, hogyan kell egy nővel együtt lenni. És elég jól működő rendszer, nincsenek olyan társkeresési problémáik mint nekünk Európaiaknak.

Szerintetek is csak így lehet kitörni ebből a szüzességben megrekedt állapotból egy férfinak? Ti is ezt jó ötletnek találjátok?

2017. febr. 23. 15:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
42%
Nem olvastam végig, csak az elejét, de az ott megfogalmazott elméleted hülyeség. 21 éves voltam, amikor elveszítettem, mert egy csóró, hosszú hajú, kicsit igénytelen rocker srác voltam, aki kamasz korában még addig sem tudott jutni, hogy egy lány kezét megfogja. Aztán pár év múlva elvettem egy gyönyörű, bombázó nőt, akiért egy fél város omlott és aki három gyereket szült nekem.
2017. febr. 23. 15:27
 2/17 anonim ***** válasza:
55%

Nem fizettem mikor szűz voltam.

30/f

2017. febr. 23. 15:29
 3/17 anonim ***** válasza:
50%
Uh atya ég!Igen csak így, ha te mondod.3/4 -nél mondjuk meguntam a dumádat,beismerem.Hihetetlen vagy,férfi létedre az a tapasztalat amit az elején írtál,hát nem tudom honnan szerezted.Nem tanultál eleget vagy túl sokat,nehéz lenne megmondani mi van a fejedben.Ha nem vagy szűz amúgy miért dilemmázol ilyenen?BÖlcsész vagy?
2017. febr. 23. 15:37
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Buliba ritkán járok, 20as éveim töltöm ( pontosan 21 leszek ). Barátnőm nem volt még, randik viszont voltak, de azt se igazán kerestem mivel gépnek éltem azaz a virtuális világnak, e mellett dolgozom, elég jól keresek nem panaszkodom, de barátnőm nincs egyenlőre. Majd eljön az az idő is. Nem vagyok se csúnya, se kövér, alkatommal nincs gond, meg szerintem nem is ezen múlik. Szimplán azon, hogy mennyire vágódsz be a nőnél.
2017. febr. 23. 15:46
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Az állításodra élő cáfolat a barátom, akinek huszonéves korában én voltam az első. Nem kelett semmit fizetnie, mivel szeretem és nekem az az alap, hogy felesben fizetünk mindent
2017. febr. 23. 15:51
 6/17 aperitif ***** válasza:
92%

Nem olvastam végig, csak beleolvastam.

Az első mondatoddal egyetértek. Azok a férfiak sikeresek, akik már kamaszkorban tanulgatták, gyakorolták a nőkkel való kommunikációt, az udvarlást, együtt a lányokkal (mert ugye ők is tanulják valamikor), együtt bénáznak, együtt botladoznak, aztán a felnőttkoruk elejére kialakul valami.

Azok a fiatal felnőttek, akik még életükben nem szóltak hozzá egy lányhoz, vagy esetlenek, vagy továbbra sem mernek megszólítani egy nőt. Ebből bizony nehezen jön össze egy párkapcsolat.

Ami meg a kérdés lényegét illeti: ugyan mit tudsz a pénzedért megtanulni egy prostituálttól? Maximum hogy hogy rakd be, hogy reszelj, hogy húzd fel az óvszert. És ez elég lenne az ismerkedéshez? Vagy gondolod, hogy egy prosti megtanít kezdeményezni, randevút kérni, udvarolni, telefonon érdeklődni, szerelmes levelet írni, étteremben rendelni, virágot venni?

Szóval ne keverd már össze a szexuális aktust a társas kapcsolatokkal, mert nagyon nem ugyan az.

2017. febr. 23. 15:57
 7/17 anonim ***** válasza:
50%

Bocs, de ezt én se olvasom végig. Tömény hüjeség.

Aki húsz előtt is tud csajozni, és van barátnője, az természetes, hogy elveszti bele a szüzességét.

És mivel gyakorolja a csajozást, egyre jobban megy neki. Persze, hogy lesz később is kapcsolata.

Akinek a csajozás nem megy, annak nincs kivel szexelni, tehát: szűz marad.

El lehet menni fizetős nőhöz, hogy az első (pár) alkalmon túl legyen. De ettől még semmivel se fog tudni könnyebben felszedni valakit. Kapcsolata meg még úgy se lesz, mert azt látja, hogy a nő csak megvehető sextárgy. Kár biciklizni annyit, hogy legyen csaja, inkább fizet egy ku.rvát.

Aki nem vonzó, az nem azért nem az, mert tapasztalatlan. Hanem mert a külső-belső tulajdonságai alapján nem az. Pont. Ha ezer ku.rvát megfektet, akkor se lesz vonzó. Legfeljebb tripperes. :P

Szóval fordítva ülsz a lovon. Nem azért nincs csajod, mert szűz vagy.

Azért vagy szűz, mert nincs csajod, nem tudsz ismerkedni, és így nincs kivel szexelni sem.

Gondolom barátaid sem igazán vannak, ha a társas kapcsolatok ennyire nem mennek.

2017. febr. 23. 16:00
 8/17 anonim ***** válasza:

háát, ne haragudj, szerintem ráfogod a sikertelenséged arra, hogy még nem voltál senkivel. lehet sikeresebb lesz tapasztalatok után, mert megnő az önbizalmad, de olyan tapasztalat, ahol tudod, hogy a nő nem téged akar, csak a pénzed...ugyan olyan lesz utána. mármint ok, arra jó, hogy szexelj egyet, de ne ettől várd a megváltást.

amúgy Japánban pont hogy iszonyat társkeresési problémái vannak az embereknek, sokkal több az egyedülálló, mint kb bárhol a világon.

2017. febr. 23. 16:27
 9/17 A kérdező kommentje:

Az Kína, meg India és ott is csak a kialakult férfitöbblet miatt van (női magzatok elvetélése, lány újszülöttek megölése). Ezek a harmadik világ. Azért van sok egyedülálló ezeken a helyeken, ne keverd össze Japánnal meg Dél-Koreával, azok fejlett király országok.

2017. febr. 23. 16:37
 10/17 anonim ***** válasza:

Én végigolvastam. Teljesen hibás. A szüzességet azonosítod az önbizalomhiányokaként, ami a párkapcsolati sikertelenséget okozza. Ez csak egy aspektus a sok közül, csak egy icipici szelete az egésznek. Mi van a kitolódó gyermekkorral, a késői felelősségvállalással, az apaszerep eltűnésével, a média hatásával, a torzuló nőképpel, torzuló szexualitással, az online világ nyújtotta sikeresség-illúziókkal? Például.

Ami kicsit szomorú, az az, hogy azt képzeled magadról, hogy nincs problémád a nőkkel.

> intelligensek, kedvesek vagyok és bármit megtennénk egy kapcsolatért és egy nőért

Ezt egészen az első komoly kapcsolatodig fogod így hinni. Aztán rájössz (jó esetben), hogy a nők nem felelnek meg annak a torz, idealizált, cuki kis képnek, amit képzeltél róluk, hanem valódi egész emberek.

Na, ez az igazi lenézés. Nem emberként, hanem valami csinos kis kiegészítő tárgyként, vagy aranyos, ösztönös kis állatokként tekintesz rájuk.

Ahelyett, hogy infantilis, általánosító, nőgyűlölő baromságokat hordasz össze, hogy bűnbakot találj a sikertelenségedre, inkább azon dolgozz, hogy képes legyél saját magadban és másokban felismerni és szeretni az értékeket.

És is voltam a te cipődben, csak én magamban kerestem mind a problémát, mind a megoldást, nem csak kifele hisztiztem.

2017. febr. 23. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!