Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felrúgnátok egy házasságot,8 együtt töltött évet néhány pofon miatt?
Már egyetlen egy miatt is, méghozzá azonnal, mindenféle esélyek és egyéb önámítás nélkül, akármilyen piszok nehéz lenne.
Ahol valaki átlépi ezt a határt, ott már nincs visszaút.
"Néhány"
Az már nem hiba,ami becsúszik (bár nálam 1 se az).
Hát, lássuk csak... egy, hirtelen felindulásból elcsattanó pofontól szerintem még nem dől össze a világ... az még megbocsátható, ha egyébként a kapcsolat rendben van.
A "néhány" pofon már aggályosabb... mert ha egyszerre csattantak el, akkor az illetőnek komoly indulatkezelési problémái lehetnek, ha egy után nem tud leállni.
Ha többszöri, akkor viszont az ismétlődés miatt aggályos...
Én a magam részéről nem léptem ki hasonló helyzetben, de utólag nagyon megbántam, mert legközelebb már nem pofon volt, hanem rúgás, és a verbális agresszió mindennapos volt. A mai eszemmel már jobban figyelném a "jeleket", és nem várnám meg az első pofont, mert azért annak voltak előzményei...
Nem, én kifejezetten igényelném ezt. :D
23/F
Ez nem kerdes.
6 eve vagyunk hazasok, ha a ferjem egyszer megutne akkor latna utoljara es ezzel tisztaban van. 20 ev hazassag utan is kilepnek egy utes utan, nemhogy egy 8 evesbol.
Normális nő elválna az első pofonnál.
Te nem fogsz, mert már 'néhány' pofonnál tartotok.
Verésben gazdag boldog életet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!