Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves lány vagyok, a párommal együtt vagyunk több mint 3 éve. Tökéletes ember. A kapcsolatunk néhány vitát leszámítva nagyon harmonikus, boldog. Egy nappal ezelőtt mintha bekattant volna, hogy nem tudom mit érzek, nem tudom szeretem-e. Mit tegyek?
Mondatokon keresztül taglaltad, hogy milyen happy van, mennyire szereted, aztán azt írod, hogy szereted, meg nem is. Mi van? :D
Szerintem amúgy felesleges ilyen gondolatokra fecsérelni az energiád, nincs semmi baj köztetek.
:D :D
Tipikus példa a női kegyetlenségre. Az én egyik exbarátnőmmel hónapokon keresztül együtt voltam, és ő erőltette ezt a "szeretet" dolgot. (Mert egy előtte lévő barátnőmnél már megtanultam, hogy nem nagyon szabad mondani, különben papucsnak leszel elkönyvelve.) Na mindegy, szóval ő mondta azt, hogy szeret, és ő volt a ragaszkodó, én okosan csak azután lettem ilyen, hogy ő bebizonyította, hogy szeret.
Aztán egy nap e-mailben!! bejelentette, hogy szakít, mert nem szeret. Jól van. Csináljátok csak. Aztán akadjatok ki még ötvenszer, hogy mennyi a nőgyűlölő férfi.
# 4 Egy pillanat. Ein moment bitte. Én nem azt mondtam, hogy nem törődtem vele. Szó sincs róla. Csak az előtte lévő barátnőmnél túl ragaszkodó voltam. Ezért el is könyvelt papucsnak. Ki is dobott. A következőnél már távolságtartóbb voltam. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy elhanyagoltam volna. Illetve a szeretlek szót is csak azután mondtam, hogy ő is. Mert ez sajnos alapvető, hogy ha egy férfi ezt kimondja, onnantól kezdve sebezhető.
Én nem látom úgy, hogy helytelenül jártam volna el.
és még a pasik mondják, hogy nem játszmázósak XD kedves 5ös válaszoló csodás példa ennek cáfolására :D
Kérdező, szerintem ez csak kis hangulatingadozás, ne agyalj ezen :) nem lehet egy pillanat alatt úgy kiszeretni valakiből, hogy minden rendben van köztetek.
# 6 Nem, mert én sosem hagynám el, ha szeret. Régimódi vagyok, aki azt vallja, hogy a szeretet a legfontosabb. Lehetnek egy kapcsolatban hibák, de a szeretet erejével ezeket meg lehet oldani. Azt hiszem remekül bizonyítja az állításom az, hogy a négy barátnőm közül egyet hagytam el én, és engem háromszor hagytak el. Az első barátnőm volt az, akit elhagytam. Fiatal voltam, és hibáztam, beismerem. Meg is bűnhődtem érte rendesen...
És gyáva, persze. De okos is. Védelmi mechanizmus. Mindenki úgy marad életben, ahogy tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!