Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit tehetnék, hogy leküzdjem a félelmemet?
1: Mély levegő...
2: Gondolj bele, mi rossz történhet veled tulajdonképp, ha már egyszer BIZTATNAK is... a legrosszabb esetben kiderül, hogy nem vagytok egymásnak valók. De utána nyugodt vagy, mert már tudod, nincs ott a "mi lett volna, ha" elmebaja...
Ha egy lány küldi a szokásos jeleket, mosolygás, hajcsavargatás, akkor nem merek oda menni.
Ezt nem értem. Te olyankor ijedsz meg amikor lehet, hogy tetszel valakinek?
Gyakorolj. Menj oda csajokhoz. ha elég sokhoz odamégy, lesz akinek tetszeni fogsz.
Én sem voltam sosem jó a jelek olvasásában. Volt sokszor, hogy láttam, hogy küldi a jeleket a csaj, mikor odamentem mégis elküldött a fenébe. Bulikban szerintem némelyik lány direkt szórakozik ezzel, hogy mosolyog rád, majd ha odamész elküld. De azért vannak normális csajok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!