Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem le magamban ezt a félelmemet?
A lényeg: félek kezdeményezni a lányoknál.
Sajna nincs túl jóképű arcszerkezetem, sőt. Elég rondának tartom magam, de sokmindent illetően magabiztos vagyok és van önbizalmam. Ezt az egyet kivéve.
Már óvodában is azzal csúfoltak hogy ronda vagyok, ezért visszahúzódóbb és csendes lettem. Ez általános iskolában sem sokat változott és annyira belémivódott hogy ez lett az alap. Utána középiskolában sem javult a helyzet, pedig akkor kellett volna elkezdeni csajozni, 15-16 évesen, de akkor is ott volt bennem ez a gát, hogy ronda vagyok, és így kár odemenni bepróbálkozni. Így teltek az évek, s azóta sem vagyok előrébb így 24 évesen. Nem tudom hogyan törhetném át ezt a falat ami bennem van, olyan ez mintha fizikailag lehetetlen lenne.
Van ilyen esetekre megoldás?
Nem tartom magam rondának. Én az vagyok!
Többen mondták.
Van önbizalmam, csak e téren nincs, egy deka sem.
Nem tudom hogy szedjem magam rendbe mikor a hátam mögött azt mondják rólam hogy sorozatgyilkos fejem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!