Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Automatikus visszautasítás, hogyan győzzem le ezt a gátat magamban?
Lehet, hogy a pszichiáter segítene, nem tudom, mennyire komoly a dolog vagy indokolt-e ez.
Szerintem akkor jársz jól, ha nem rejted el ezt és beszélsz róla a kapcsolat elején is. Ha a másik tud róla, hogy neked ez ilyen stressz, akkor tudna segíteni neked. Kezdjétek nagyon lassan és óvatosan, fokozatosan, és folyamatosan kommunikáljatok. Hagyjátok abba, mielőtt sok lenne, és beszéljétek meg utána, hogy milyen volt, mit éreztél. Ha sikerül bizalmat kialakítanotok, szerintem apró lépésenként le tudjátok győzni ezt.
Miert nyul a bugyidba. Mondj nemet es csak vedd a szadba a szerszamat. Annak is orul. Idovel ugyis oldodik ez. Addig te apolid ot oralisan. Meg is mondhatod a hatteret. Biztos megerti. Idovel szepen fel fogsz engedni. Ismerkedj honapokig a szerszamaval .
N
nekem is volt olyan barátnőm, akit trauma ért (bár azt hiszem, hogy nem zaklatás/erőszak volt) nehezen nyílt meg szexuálisan, de elmondta, elfogadtam, türelemmel és szeretettel túltette magát rajta egy idő után és utána szexuálisan is működött a kapcsolat - addig amíg, de nem ezért lett vége.
sokat segít, ha elmondod a párodnak, hogy mi a helyzet és beszéltek róla. ha normális, akkor meg fogja érteni és segít neked megküzdeni a problémával. ha igazán szeret, akkor nem ezen fog múlni a kapcsolatotok, bár a legtöbb pasi sajnos nem sokáig tűri szex nélkül.
ha eddig sehogy nem sikerült túltenned magad rajta, akkor mindenképpen fordulj pszichológushoz, aki remélhetőleg tud segíteni a probléma feldolgozásában. az, hogy másnak esetleg szakmai segítséggel sem sikerült megküzdenie vele, még nem jelenti azt, hogy neked sem fog. minden ember, minden probléma más és nagyon sok múlik az orvoson is, meg rajtad is és főleg azon, hogy mit teszel a sikerért. semmi esetre se add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!