Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy birkóztok meg egy visszautasítás utáni negatív érzésekkel? 18/L
Figyelt kérdés
Esetemben egy fiúról van szó, aki már az első pillanatban megfogott valamivel ami nálam ritka és az ő irányából is láttam érdeklődést a "jelekből". Tudom, hogy szép lánynak tart, mesélt rólam a barátainak, sokszor kereste a társaságomat bár csak inkább bulik alkalmával ittasan volt csók is. Egy idő után éreztem hogy nem vesz komolyan, ami be is bizonyosodott mert láttam más lánnyal kavarni. Nekem nagyon rosszul esett, de főleg az a gondolat, hogy bennem nem talált semmi különlegeset ami őt megfogná. Ritkán ez nálam, mert nehezen engedek közel magamhoz bárkit, pont azért hogy ne kelljen ilyeneket éreznem.2015. dec. 9. 19:40
1/7 anonim válasza:
kimegyek fát vágni és akkor néha van k**úrvaanyázás is
2/7 anonim válasza:
:DD
Egyes jót nevettem:D
Én nem hogy érzelmeket de bizalmat sem adok amig nem bizonyit igy nem ér semmilyen érzelmi dolog ha visszautasit:)
Ha mutat valamit akkor mutatok én is.
Te meg a mai fiuk tobbségéhez hasonlo nyomit fogtal ki...éretlenek
3/7 anonim válasza:
szerelek fát vágok hasonlóan levezetem a feszültséget...
Múltkor kiírtam egy kérdést h milyennek látnak aki írt mindenkinek küldtem képet, mert megingott az önbizalmam, de a visszajött válaszok pozitívak voltak...
Bár néhányan rabnak tituláltak, de az mellékes... :D
4/7 anonim válasza:
3# pls muti a kepet :) kerdezo.. Te meg. Sz.ard le az ilyen eretlen pöc.s pasit :)
5/7 anonim válasza:
Ez nem visszautasítás! Szimplán megismert jobban és bizony nem jöttél be neki eléggé. Ez egy természetes dolog, ez a kategória nem is létezne, ha minden ilyen baromi egyszerűen menne!
7/7 anonim válasza:
3-as válaszoló,nekem is küldj képet,légyszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!