Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá lehet jönni valahogy, hogy az utcán minket megnéző lány pozitív vagy negatív okból teszi ezt?
Előfordul néha, hogy az utcán, tömegközlekedésen egymásra pillantunk egy lánnyal, és érdekelne, hogy vajon mit gondolhat közben. Jó, sejtem, hogy az esetek többségében nemjót, de nem lenne rossz felismerni azt a kevés esetleges pozitívat :D Vagy éppenséggel az is lehet, hogy valami egyéb random cucc miatt, pl. hogy magas vagyok, vagy mert zsírkréta van a hajamban.
Szóval: vannak jelek, amiből ki lehet következtetni az okot, vagy halva született ötlet? :D
(nem komolyan vevési meg leszólítgatási célból, hanem csak hogy azért tudjam, mi a visszajelzés)
Minden ember megnéz mindenkit. Azt ugyan nem tudhatjuk, mit gondolnak rólunk. Viszont ha egy lány-nő a szemkontaktust követően picit mosolyog, kitágul a pupillája, megharapja a szája szélét vagy finoman megnyalja, elpirul, lesüti közben zavarosan a szemét, vagy a haját igazgatja vagy babrál valamit, az pozitív jel. Ha rádnéz és semmi reakció, akkor semleges. Ha csúnyának vagy vicces kinézetűnek talál, akkor grimaszol vagy kuncog visszafogottan, esetleg összeráncolja óvatosan a szemöldökét.
Nézz utána az arckifejezéseknek, mimikáknak, gesztikulálásoknak.
Aki masodszor is visszanez, annak bejossz. ( Sok testbeszedkpnyvet elolvastam, teszteltem es nagyon sokat ismerkedtem. )
N
Persze, nem is gondolatolvasást vártam, csak én nagyon nem vágom a metakommunikációt, és hátha valaki tud olyat, amit én nem :D Lásd a 00:30:as válaszoló.
Amúgy kösz a választ mindkettőtöknek.
Nézegesd át figyelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!