Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderül egy lányról, hogy szeret politizálni és szélsőjobbos, az pozitív vagy negatív tulajdonság?
Minden szélsőséges nézet elítélendő legyen az jobb vagy bal, komoly fenntartásaim lennének a lány lelkivilágával kapcsolatban.
Egyértelműen negatív.
ha aktív és tevékeny is akkor pozitív.
ha csak a szokásos szájtépő,de cselekvésben passzív,akkor értelme nem sok van,legfeljebb lehet ellenkezőset játszani vele,amitől még jobban belehevül és még jobban bizonyítani akarja az igazát amin lehet jókat röhögni.
Számomra a politizálás már önmagában kizáró ok, ha meg ilyen nézeteket vall, szóba sem állok vele.
24/F
Én elég vegyes származású vagyok... van talán német, szerb és zsidó is a felmenők közt. Ezt így vagy úgy de szóba is hozom ismerkedéskor, akarom, hogy kibukjon, ha ilyen nézeteket vall.
Nekem nincs semmilyen nemzeti identitástudatom és nem is érdekel a téma, de nevetségesnek és ostobának tartom az ilyen személyeket... mennyire könnyű elvégre kollektívan utálni másokat. Primitívek. Férfiban is undorító... szakítottam már meg ismeretséget emiatt... de nőben aztán.....
A szélsőség nézőpont kérdése?
Ez új,mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!