Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az negatív belső tulajdonság, ami taszító egy férfiban?
ha szeretsz valakit, ezekkel együtt szereted.egy hirtelen haragú ember nagyon ijesztő tud lenni mikor hirtelen kiabálni kezd, legalábbis én tartottam az ilyen fiúktól.szóval szerintem ebben próbálj meg fejlődni,igyekezz 10ig számolni, koncentrálni, h ne kapd fel a vizet.
a mostani barátom is ideges és pesszimista, de szeretem szóval hamar meg tudom nyugtatni, fel tudom vidítani.
szóval ha megfelelő partnert találsz, nem akkora gondok ezek szerintem.
20/L
sztem a figyelmetlenség, a türelmetlenség, és az önzés...
15/L
Lehet,hogy velem van a baj,de én nem tudok sokáig beszélgetni pesszimista emberekkel.Alapvetően optimista vagyok,persze ha rossz napjaim vannak én is pesszimista leszek.Ilyenkor jönnek a barátaim - akikbe én öntök lelket,ha valami történik és pesszimisták - és megvigasztalnak,beszélnek velem és utána megint jobb lesz.:)
Egyébként nagyon utálom ha egy pasi b*nkó,önző és figyelmetlen.
15/L
utálom ha egy pasi:
sértődékeny
nem szeret buliznii
és azt ha visszahúzódó
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!