Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kiderül egy lányról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiderül egy lányról, hogy szeret politizálni és szélsőjobbos, az pozitív vagy negatív tulajdonság?

Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 23:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#19 vagyok. Hozzátenném: bárki, aki politizál, mindegy milyen nézetű, kizárt, hogy összejöjjek vele. Nem csak a szélső jobbosokra igaz ez.
2015. szept. 19. 09:58
 22/25 anonim ***** válasza:
48%
bizony. a politika nem része az életünknek. jah, de az. ez nem olyan mint a szarás.
2015. szept. 19. 10:25
 23/25 anonim ***** válasza:
56%
Pozitív, én is ilyen nézeteket vallok.
2015. szept. 19. 11:01
 24/25 anonim ***** válasza:
68%

##19 Jól fogalmazta meg,normális ember a másikat nem a származása, vagy vallása alapján ítél meg,hanem a tulajdonságai, tettei alapján.

Keresztény és muszlim is lehet rossz ember,Ázsiai, Afrikai,Európai, Amerikai emberek között is vannak gazemberek.

Lehet én gondolom rosszul.

Politika?

Vicc,ami itt folyik az elmúlt 25 évben,nem is érdekel,mondjuk véleményem van,de mindegy.

Liberális lennék?

Kinek mi a fax köze van hozzá?

Akik itt arcoskodnak,gyűlölködnek, tudnám nekik ajánlani,keressennek fel egy pszichológust, mert xar életük lesz,a harag rányomja az egész életükre a bélyegét.

Relax srácok.

2015. szept. 19. 16:14
 25/25 anonim ***** válasza:
Pozitiv...
2015. szept. 21. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!