Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg negatív megkülönböztetés, vagy csak én érzem így?
Manapság ha egy 18-22 éves csajnak 35-45 éves (vagy több) pasija van, az teljesen elfogadott és helyénvaló dolognak számít. "A szerelem kortalan" - halljuk sokat ilyenkor.
Viszont! Ha egy magamfajta 27 éves pasi beszélget/ismerkedik vagy netán randizik egy 16-19 éves lánnyal, akkor az egyből perverz pedofil, és egyből lincselni akarják. (Holott elvileg az lenne az ideális, ha a pasi lenne az idősebb, mert a nők korábban érnek, fejben is. A mai 40-50 éves házaspárok között rengeteg van, akik között 10-11 év (nem 20-25) van a pasi javára, és milyen boldogan és összhangban élnek.)
Kérdezem én: Miért elítélendőbb egy férfi, ha egy fiatalabb nővel ismerkedik egy olyan fiatal nőnél, aki 40-45 éves pasikra nyomul?
Én ezt nagyon nem érzem igazságosnak! :( Kíváncsian várom a véleményeket korral és nemmel együtt!
27/F
Hát nem tudom, azért egy 16 éves lány még nem érett...
Én igazából azt nem értem a teóriádban, hogy ha vannak azok a 35 évesek, akiknek ilyen fiatal barátnőjük van, és nekik "nem szólnak be" úgymond, akkor neked, ha 27 vagy, és 18 éves barátnőd lenne, miért szólnának be?
Mármint köztük több a korkülönbség, nem? És akkor most te igazából csak a csajokat ítéled el? Mert tudtommal egy kapcsolathoz két ember kell.
Igazából nem értelek. Minek ez a rinyálás a korral? Nem gondolod, hogy ha egy 20 éves lány randizik 35 évessel, akkor randizna 27 évessel is?
Mi is a kérdésed lényege?
Igazából csak annyi, hogy tényleg a környezetemben elég sok olyan 20-22 éves nő van, akik 35-40 éves pasival vannak együtt.
Én és haver a múltkor elmentünk húgommal és a barátnőivel egy WellHello koncertre amolyan "felvigyázónak". Meg mi tagadás, ha ciki - ha nem egész jó számokat csinálnak.
A koncert után a buliban az egyik osztálytársával (16 éves) táncoltam, és a pultnál egyből megkaptam a csajtól, hogy pedofilokat nem szívesen szolgál ki. o.O
WTF?
Szerintem azzal az egy csajjal ne foglalkozz, aki ezt mondta... mindenhol vannak olyan emberek, akik alig várják, hogy beleköthessenek másokba.
Ne érezd emiatt rosszul magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!