Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Crohn betegek! Ért már titeket...

Crohn betegek! Ért már titeket valamilyen negatív megkülönböztetés, vagy származott hátrányotok párválasztásnál a betegség miatt?

Figyelt kérdés

2014. márc. 12. 09:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Az én exem Chronos volt de engem nem érdekelt szerinte viszont sokaknál hátrány és úgy gondolja emiatt utasították vissza őt sokan de én ezzel nem értek egyet. Bár biztos nem növelte az esélyeit, hogy ismerkedés alatt a műtétjeiről beszélt..

Nem kell az első randim megmondani, hanem ha már kialakult valami utána és akkor nincs gond.

Szerintem betegen is ugyanúgy lehet szeretni a másikat. Ez nem lóvásár, hogy egymás fogát is megnézzük és a legegészségesebbet válasszuk... (mégha ez valahol evolúciós késztetés is)

2014. márc. 12. 10:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Én másfél éve vagyok együtt a barátommal. A harmadik randin (mivel 40 km van köztünk, ezek egész napos randik voltak ) mondtam el neki, hogy Crohn-os vagyok, egyébként lisztérzékeny is, vesekövem is van, és hogy teljes legyen a lista a mandulámat is kivették. :D

Gondoltam, akkor már lehetek vele őszinte, és még mielőtt komolyabbra fordult volna a dolgok, ha ez neki akadály, jobb ha most kiderül.

A vége meg az lett, hogy egy jót röhögtünk, mivel az eddig barátnői közül az egyik asztmás, a másik tejérzékeny, a harmadik meg migrénes volt. Mondta is, hogy ő mindig belehúz a jóba, és akkor én viszem a pálmát a csajai közül. DE őt nem az érdekli, hogy milyen betegsége(i)m van(nak), hanem belém szerelmes. A dolog másik oldala, hogy mióta pl. lisztérzékeny vagyok, egyszer sem ettem meg egy vasárnapi ebédet a nagyszüleimnél, mert kb. ki vagyok tagadva emiatt. Szerintem emberfüggő de aki igazán szeret téged, az nem fog emiatt elutasítani téged! :D

2014. márc. 13. 12:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugtató ilyeneket olvasni azért. :)
2014. márc. 13. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!