Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez alkalmas módszer arra, hogy elfelejtsem?
Figyelt kérdés
Van egy egyetemi csoporttársam, aki már kb. fél éve tetszik. Szimpatikus vagyok neki, de sajnos elég gyakran mesél egy lányról, aki neki jön be. Nem tudom ki az, de azért rosszul esik. Ő nem tudja, hogy tetszik nekem. Hiába tudom, hogy reménytelen, nem tudom kiverni a fejemből. Tovább szeretnék lépni. Arra gondoltam, elmondom neki, ha visszautasít, könnyebben lemondok róla. Szerintetek ez jó ötlet. (Nem vagyunk barátok, csak jól kijövünk, így nem veszítek el egy barátot.)2015. dec. 3. 18:05
3/9 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm a megerősítést.
2015. dec. 3. 18:15
4/9 anonim válasza:
ebben az esetben igen, jobb lenne neked hosszú távon
5/9 A kérdező kommentje:
Megtettem. Büszke vagyok magamra. :D
2015. dec. 4. 13:20
7/9 A kérdező kommentje:
Kb. úgy, ahogy számítottam rá: hogy nagyon sajnálja, de még ő nem áll készen kapcsolatra senkivel (még azzal sem, aki neki tetszik), de hogy eddig is tisztelt, most még sokkal jobban, mert bátor tőlem, hogy ezt neki elmondom. És hogy egyre jobban megismerjük egymást, és egyre fontosabb vagyok neki, és nem szeretne elveszíteni barátként. Nem szeretné, ha ezután nem akarnék vele beszélni.
Eleinte nem akart konkrétan elutasítani, azt kb. ki kellett erőszakolnom.
2015. dec. 4. 14:48
8/9 anonim válasza:
tökjó, ha tapintatos volt.
tényleg könnyebb lett, miután elmondtad?
9/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hihetetlen, de igen. Az a baj, hogy nekem egyszerre csak egy embernek van hely a fejemben, és hiába lennének jelentkezők, amíg az előzővel nem tisztázódott le a dolog, senki nem tud megtetszeni.
2015. dec. 4. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!