Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány évet nem gáz letagadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évet nem gáz letagadni egy első randin. Muszáj mert a koromnál jóval éretlenebb vagyok. Nos?

Figyelt kérdés

34 éves ffi vagyok.

De tapasztalatban és úgymond férfiasságban (kocsi, lakás, stílus) egy 10-essel kevesebb.

Tehát ha azt mondom: 34 vagyok, az hazugság lenne. A kor alapján előítéletesek a nők (meg mindenki), elképzelik hogy húúúú ez már 34 éves, stb stb (amiket elképzeltek ti nők).

Egy átlagos, kedves 20-25ös lánnyal ismerkednék, csak annyit akarok letagadni, amennyi nem gáz ha elmondom az igazságot.

Mi a véleményetek lányok erről? 1-2 év belefér? Hülye vagyok? 3-5 év is beleférne?

2017. márc. 26. 21:44
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Hát ezzel az ötletemmel nem nyertem el tetszéseteket.

Gyors át is javítom az egyik társkeresőn beírt koromat.

2017. márc. 26. 22:27
 12/21 anonim ***** válasza:
43%

Butaság ez az elvárt dolog. Párom 33 éves. Nincs kocsija, nincs lakása. És? Nem ezért szerettem belé. Az életünket majd felépítjük közösen.

Egyébként manapság annyi az aranyifjú, hogy egy 34 éves pasitól nem várnak el semmit azon túl, hogy ne mamapicifia legyél. Huszonévesen mindenki még éli világát, a mai pasik nagyrésze 36-37 évesen kap észbe, hogy család is kéne. Tisztelet a kivételnek.

Viszont ezzel saját magadat is frusztrálod ám. Saját példámnál maradva: párom hozzád hasonlóan öregnek, elkésettnek érzi magát. Konkrétan emiatt megcsinálta a múltkor, hogy mikor viccelődtem vele valami ősz hajszálon vagy hasonlón, nagyon durván kiakadt, hogy nem tehet róla hogy ő ilyen, és keressek fiatalabb pasit, ha ez kevés... Őszintén meglepődtem, mert amúgy nem szokott így beszélni velem.

Szóval ezt a frusztráltságot gyorsan vetkőzd le te is, mert megkeseríti a mindennapjaidat (is).

2017. márc. 27. 09:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azon dolgoznék, hogy ne legyenek ilyen majom kiszólásaim, hogy "amiket elképzeltek ti nők". Mert miket képzelünk el mi nők?
2017. márc. 27. 09:35
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Akinek fontos a kor, annak nem a tapasztalattal van baja, hanem a tested egészséged saccolható élethosszod hármasával.

Esetleg még a nem kitolható gyerekvállalással. A legtöbben nem szülnének 40es férfinak.

Egy hatvanas nő még szerente szexelne néhanapján a 80éves bácsinak meg szerencséje van, ha fel tud menni a lépcsőn.

Én mindenkit lepattintok, aki hazudik a koráról. Érdekes, hogy huszonévesek nem hazudnak. Így is 10 évet engedek felfelé, de ahhoz a 10 évvel idősebb pasinak teljesen le kell vennie a lábamról képek és íráskép alapján. Egy 5 évvel idősebb srácnál elég, ha elmegy kategóriás a külseje és szórakoztató. 11 évvel idősebb már nem fér bele, és sokan nem tudják felfogni, hogy az ember ismeri a határait. Ezen a csak 1 év alapon akármennyit engedhetnék, hisz mindegyik csak egy kicsire van a másiktól.

Ne hazudj, vagy ha mégis, ne lepődj meg, ha a csaj előáll azzal, hogy csak 1-2 gyerekkel van többje, mint amit mondott. Esetleg 1el kevesebb diplomája van,1el kevesebb munkahelye, vagy 2vel kevesebb foga.

2017. márc. 27. 10:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egyszer randipartnerem társkeresőről, aki 6 évvel idősebbnek hazudta magát, mert azt hitte, zavarna ha fiatalabb. Ráadásul más keresztnéven mutatkozott be, mert szerinte az igazi kersztneve "ciki".

Valójában nem zavart volna a kora, a keresztneve meg szerintem teljesen átlagos volt, de így a hazugságokkal már nem tudtam komolyan venni.

2017. márc. 27. 15:01
 16/21 A kérdező kommentje:

És az alakformáló fehérneműk????

A nők felveszik azt és ezzel hazudnak 1-2 első alkalommal arról hogy milyenek valójában?

Akkor miért más az életkor füllentés?

2017. ápr. 20. 21:55
 17/21 anonim ***** válasza:

Az alakformáló fehérnemű nem hazugság, ahogyan a smink sem. Nagyon kevés nő tud profin sminkelni, néhányan hordanak push-up melltartót, hogy jobban nézzen ki rajtuk a felső, de ez azt jelenti hogy ruhában így fogod látni valószínűleg mindig. Az meg úgyis csak vetkőzésnél derül ki, kinek milyen a teste.

Az a hazugság, ha valaki az életkorát, testsúlyát, gyermekei számát stb. kozmetikázza.

2017. ápr. 20. 22:10
 18/21 anonim ***** válasza:

Még ha nő lennél... De hogy egy férfinak ilyen gondolata legyen?!

Ha éretlen vagy, ne a korod tagadd le, hanem próbálj felnőni, értelmesebben viselkedni.

2017. ápr. 20. 22:30
 19/21 anonim ***** válasza:
amúgy én egyetértek kérdezővel az alakformáló fehérnemű, stb. ügyben. sminkkel is teljesen meg lehet változtatni az arcot (ld. youtube) és ez valahol tényleg hazugság. egy kis smink oké, de amikor a sminktelen és a sminkelt arc olyan, mintha nem is egy emberé lenne, az szerintem is hazugság. Annyi még, hogy egy ismerősöm kitömött melltartót hord, és kifejezetten nagymellűnek látszik, a ruha alatt pedig nagyon csenevész. átlag alatt jóval. ezt kifejezetten nagy hazugságnak látom.
2017. ápr. 21. 04:50
 20/21 anonim ***** válasza:
54%

De ne már.. Ha vannak hülye nők, akik agyig sminkelik magukat, vagy kitömik az A-kosaras melltartójukat D-sre, akkor már rendben van, hogy a kérdező is hülye, és le akar tagadni a korából? Nem inkább arra kéne biztatni, hogy gondolkozzon el a személyiségén, a viselkedésén, hogy mitől lehetne vonzóbb a nők számára?

2017. ápr. 21. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!