Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, kiábrándulnátok egy álompasiból, aki az első randira egy lepukkant, bontószökevény autóval jönne értetek?
Adott lenne egy álompasi, kívül-belül bejön nektek, randira hív. Eljön a találka ideje, és a fickó egy rozsdakupac mellett vár mosolyogva, mondván, hogy ez az autója és az a lényeg, hogy "menjen". Pl. Skoda 120, Favorit, kocka Lada, Samara, Maruti, 4-ütemű Trabant, Wartburg, Golf I., stb...
Lenne ez bármilyen hatással az ismerkedés alakulására, vagy nem foglalkoznátok vele? Illúzióromboló lenne azért egy picit? Vagy gondolnátok, hogy az a vacak a következő műszakin már úgysem menne át, úgyhogy kénytelen lesz majd venni egy jobbat?:)
Első randin nem ülők autóba, semmilyenbe. Randi helyszínén találkozunk, és elmondom valakinek, hogy vagyok.
Ha ismerjük már egymást, nem érdekel.
Nekem egy Samaram van, kikerem magamnak!!!
Lehet hogy van egy Fiatom is, de attol a Samara a kedvencem.
Nem rozsdakupac, a Niva utan a legszebb auto a foldkereksegen!!!
22L
Nos, mint mindennél két változat jöhet szóba:
1. a normális értelmes felnőtt emberek nem törnek pálcát feletted csak azért, mert nem egy Ferrarid van, mert tudják, hogy nem az autód kell nekik, hanem te
2. vannak a felszínes értetlen r..bncok, akik azonnal el fognak téged kerülni, amint meglátják a tragacsodat.
Remélem kielégítő volt a válaszom
Istenem, nem unalmas még a mindennapi "mi a minimum autó, ami kell legyen a pasinak" meg "kiábrándító-e a kocsim" kérdés...????
Továbbra is leszarjuk, milyen autód van.
A felszínességed elég kiábrándító, azon nem ártana dolgozni kicsit.
Amúgy első randin ismeretlen kocsijába nem ülök be, teljesen mindegy, milyen márka.
Én nagyon béna vagyok az autókhoz. Egyszer nagyon kellemetlen volt, amikor egy régi jó barátom büszkén mutatta az új autóját, én meg csak annyit tudtam mondani, hogy a régi sokkal szebb volt, ez olyan, mint egy teherautó... Aztán hallgathattam órákon keresztül, hogy ez egy 300 LE-s SUV, és kétszer annyit ér, mint a régi. Hát, engem nem hatott meg.
A jelenlegi barátom autójáról sokáig csak annyit tudtam, hogy nagy, és fehér. Hónapok után vettem csak észre, hogy metálezüst az a fehér. Ennyit rólam, meg az autókhoz való viszonyomról. Amúgy ő veteránozik, van több gömbölyű wartburgja, amiket imád. Nem bontószökevény egyik sem, karbantartott, működőképes autók.
Az viszont illúzióromboló volt, amikor az egyik randipartnerem egy koszos, kívül madárszaros, belül mocskos autóval érkezett a randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!