Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letagadnátok az életkorotokat netes társkeresőkön, ha sokkal (10-15 évvel) fiatalabbnak néznétek és fiatalosabban élnétek a valós korotoknál?
Nem. Alsotagozatos lennék akkor 😅
Amúgy meg ért just hazudni?
Most értelemszerűen nem a 15 és 25 körüliekre vonatkozott a kérdés. :)
5: Én azonnal el szoktam árulni, mennyi idős vagyok, ha már szóba elegyedek valakivel, az adatlapi "hazugság" azért kell, mert az előítéletek miatt eleve kiszűrődnék a legtöbb nőnél, akinek élőben (ahol nem látni a koromat) teljesen oké lennék.
Tök őszintén vállaltam társkeresőn mennyi vagyok... Akivel meg nem társkeresőn adatlap alapján ismerkedtem, az meg rácsodálkozott, hogy tényleg annyi vagyok, tuti nem kevesebb? Eddig 8-10 között saccoltak kevesebbnek. 40 felett viszont elkezdett kicsit (még elég gyér) őszülni a hajam, azóta inkább nagyon rövid. :D (nem, nem azért, nekem baromira nem tetszik)
"mert az előítéletek miatt eleve kiszűrődnék a legtöbb nőnél"
PONT ez a lényeg! Aki előítéletes, az nem nekem való :) Ezért is írtam ki olyan dolgokat előre ami "cikis" (pl. macskám van).
Én a kompatibilis felemet keresem és nem akarok másnak mutatkozni, amilyen vagyok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!