Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy reagálnátok erre? Az életkorotokat is írjátok le kérlek!
Ha az pl. az utcán vagy akárhol máshol (kivéve a szórakozóhelyeket és a kocsmákat) összeakadna a tekintetetek egy férfiéval, ő elmosolyodna ti visszamosolyognátok és ezután leszólítana titeket (természetesen kultúrált módon)?
Egy nő részéről a fenti szituációban leírt mosoly annak a jele, hogy bejön neki a pasi, vagy pusztán „udvariasságból” mosolyog vissza?
Ezer ilyen kerdes volt mar, a kulturalt pedig rovid u...
En eleg "szigoru" vagyok az ilyen kerdeseknel, de ha a lany visszamosolyog, akkor szerintem odamehetsz. Aztan majd kiderul... De ha megis kiderul, hogy csak udvariassag volt, akkor ne nyomulj tovabb!
28N
Szia, én már mosolyogtam férfira, de csak azért mert azt hittem ismerem, és köszönni is akartam volna, de előre nem köszönök férfinak. Csak hirtelen azt hittem, hogy ismerem, ő meg lehet zavarba jött, ezért visszamosolygott.
Szóval szerintem több dolgot is jelenthet ez a mosoly, lehet udvariasság is, vagy félreértés, mint velem történt, vagy bármi.
31/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!