Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti hogy hogy reagálnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy hogy reagálnátok ha egy kiállításon ezt látnatok?

Figyelt kérdés

[link]

Szóval van ez a kiállítas Firenzeben (Marina Abramović: The Cleaner), és az a lényeg hogy a bejáratnal rögtön van egy kapu ahol egy férfi es egy nő all egymással szemben full meztelenül. Nem tudsz átmenni köztük úgy hogy ne érj hozzájuk. Ennek elvileg van valamilyen művészi jelentése. És igazábol az lenne a kérdésem hogy ti élveznétek a helyzetet hogy egy meztelen pasi hozzátok dörgöli a micsodáját? Vagy hogy reagálnátok le a helyzetet, a látványt? Egyaltalan mi az ertelme hogy két embert ennyire megaláznak?

2018. dec. 6. 16:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
45%
De undorító
2018. dec. 6. 16:40
 2/25 anonim ***** válasza:
73%
Ennek mi értelme?
2018. dec. 6. 16:44
 3/25 anonim ***** válasza:
39%
Nekem ez mar egy picit abszurd, bar ha nem kene kozottuk elmenni csak ugy ott allnanak az nem igazan zavarna.
2018. dec. 6. 16:44
 4/25 anonim ***** válasza:
88%

Nincs sok mindent lereagalni.

Furcsa lenne, de "ugy" teljesen hidegen hagyna. Feloltozott emberek kozott egy mozdulatlanul allo emnerrol semmi szexualis dolog nem jutna eszembe, sokkal inkabb a kiszolgaltatottsag.

Nem alaztak meg oket. Onkent vallaltak. Talan ok maguk talaltak ki.

2018. dec. 6. 16:45
 5/25 anonim ***** válasza:
71%

Az a jelentése (elvileg) hogy testi kontaktus legyen közted és a 2 idegen között és te hogyan reagálsz rá. Amúgy sztem is baromság, főleg ismerve a 'művésznő' korábbi 'munkáit'

Élvezném-e hogy egy meztelen pasi hozzam dorgoli a micsodáját? Van barátom és élvezni szoktam. De random idegenektől zaklatásnak venném. Ezért nem is járok Marina abramovic 'kiállításra'

25/n

2018. dec. 6. 16:50
 6/25 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem ez a 2 hulye nem eli meg megalazottan, tipikus mai hippi muvesz senkik, akik jahj de hirdetik a termeszetesseget.

Hive vagyok annak en is, de nem vondolom h a retkes buszra pl leulnek puceran.

Ezek penzt kapnak ezert. Volt egy gyoker masik bolcseszkaron vegzo kis hipszter majom, aki ezt kitalalta, es most a nyugatiak erre elvezkednek, mondvan h ok mennyire fejlettek.

Nem mennek el ilyenre.

Mi a ferjemmel inkabb a space v az orvosi kiallitasokra megyunk. Na annak van ertelme, ami megmutatja mit ert el az ember. Ez csak a hippik maniaja.

2018. dec. 6. 16:51
 7/25 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom mi a célja de valamiért nem mozgat meg pozitívan. Igaz negatívan sem. Semmi értelmét nem látom. Sajnálom aki vállal ilyen bohóc szerepet, dehát ők tudják.
2018. dec. 6. 16:55
 8/25 anonim ***** válasza:
70%

Marina Abramović minden, csak nem "mai hippiművész". Bár ezt én is kissé hatásvadásznak érzem.

Most már értem, miért kellett kiadnia a Magyar Nemzeti Galériának kiadnia azt a közleményt, mert egy sima aktfestményt nem tudnak értelmezni itthon az emberek, nemhogy összetettebb dolgokat.

2018. dec. 6. 16:58
 9/25 anonim ***** válasza:
88%
Tetrajodthyronin mondjál légyszíves egy "orvosi" kiállítást, ha már annyira képben vagy. De ne a Body kiállítást, mert azt minden óvodás ismeri.
2018. dec. 6. 17:02
 10/25 anonim ***** válasza:
97%
Ha át kellene mennem azon a kapun, én inkább a nőhöz dörgölőznék. Hiába vagyok hetero, de inkább egy idegen nőhöz érnék hozzá, mint egy idegen pasas farkához. Valahogy az kellemetlenebb lenne. Amúgy nem gondolom megalázónak.
2018. dec. 6. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!