Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti hogy hogy reagálnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy hogy reagálnátok ha egy kiállításon ezt látnatok?

Figyelt kérdés

[link]

Szóval van ez a kiállítas Firenzeben (Marina Abramović: The Cleaner), és az a lényeg hogy a bejáratnal rögtön van egy kapu ahol egy férfi es egy nő all egymással szemben full meztelenül. Nem tudsz átmenni köztük úgy hogy ne érj hozzájuk. Ennek elvileg van valamilyen művészi jelentése. És igazábol az lenne a kérdésem hogy ti élveznétek a helyzetet hogy egy meztelen pasi hozzátok dörgöli a micsodáját? Vagy hogy reagálnátok le a helyzetet, a látványt? Egyaltalan mi az ertelme hogy két embert ennyire megaláznak?

2018. dec. 6. 16:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
24%

Tömegközlekedésen zaklatás, kiállításon művészet...hmm

32/f

2018. dec. 6. 17:13
 12/25 anonim ***** válasza:
14%
Amin a legutobb voltam, pl Kresz Geza utca ? Gyoker :D
2018. dec. 6. 17:15
 13/25 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem kifejezetten érdekes
2018. dec. 6. 17:20
 14/25 anonim ***** válasza:
93%

“Tömegközlekedésen zaklatás, kiállításon művészet...hmm

32/f”

Hogy a pi...csaba tudod a kettot osszehasonlitani? Nyilvan akit ez nem zavar egy kiallitason az elmegy kozottuk, es ezt a sajat akaratabol teszi. De a tomegkozlekedesen ki akar meztelen testhez hozza erni onszantabol? Hogy birod a kettot osszehasonlitani? Meg jo, hogy egy buszon ez zaklatas, hiszen nem azert mesz oda, hogy meztelen testek dorgolozzenek hozzad, es buszra szallni nyilvan nagyobb kenyszer, mint elmenni egy kiallitasra. Agyam eldobom az ilyen hozzaallastol.

2018. dec. 6. 17:23
 15/25 anonim ***** válasza:
20%
Okádék
2018. dec. 6. 17:28
 16/25 anonim ***** válasza:
5%

Ott ahogy látom az dörgölőzik, aki be akar menni...a villamosajtóban kell akkor ééérteeem máár :D

Az irónia az hogy a pitsába nem jött át ?

32/f

2018. dec. 6. 17:47
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én tuti elsüllyednék szégyenemben, hogy meztelen kell lennem mindenki előtt. Szerintem ez lehet a legkiszolgáltatottabb erzés. Na meg ha valami szép nő nézne igy rám, fel is állna -.-"
2018. dec. 6. 17:56
 18/25 anonim ***** válasza:
33%

Úgy érted lecsukódna a sorompó ?

32/f

2018. dec. 6. 18:01
 19/25 anonim ***** válasza:
21%
Nagyon "művészi" a rossz értelemben.
2018. dec. 6. 18:33
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Á, nem baj, hogy a világ egyik legbefolyásosabb (és legdrágább) művésznőjéről van szó Marina Abramovic személyében.

Ez az eredeti performansz: [link]

Egy interjú: [link]

2018. dec. 6. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!