Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megérné letagadni a koromat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérné letagadni a koromat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 32 vagyok. Mostanság a fiatalabb korosztály kezd észrevenni (17-18), de amint megtudják a koromat, elriadnak. Mindegyik 20-25 közt tippel max. Elég fiatalos a megjelenésem. Arra gondoltam, 25-nek fogom magam mondani, mert másképp nem jutok puncihoz. Sajnos régen töcsköltem már.
2020. aug. 1. 11:46
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
75%

Így van gyerekek, az meg sem eshet, hogy fél éve szakított egy normális kapcsolatból egy 29 éves nő, és épp most áll neki újra keresgélni. Neeem, ilyen nincs. Csak ,ha elmebeteg ;D

Komolyan mondom, itt annyi veréb van, hogy hihetetlen :D Demagóg, sztereotipakban gondolkodó szerencsétlen banda

2020. aug. 1. 13:36
 22/57 A kérdező kommentje:
#21: de lehet ilyen. Én fenntartom. Most jobb neked, hogy beolvastál nekünk? Köszönjük szépen.
2020. aug. 1. 13:37
 23/57 anonim ***** válasza:
74%
6! ""Sajnos régen töcsköltem már." Töcsköltem... XD" Nem tudtad, hogy "120 IQ, egyetemi végzettség, stabil egzisztencia"-ék ezt igy SZOKJÁK mondani?
2020. aug. 1. 13:39
 24/57 anonim ***** válasza:
78%

Jól szórakozom, igen. Vajon miért mindig azok vallják ezeket a gyerekes nézeteket, akik közben felteszik a kérdéseket itt olyan dolgokról, hogy az ember nem tudja eldönteni, hogy sírjon, vagy nevessen?

Nem lehetséges az, hogy korreláció van aközött, hogy gykn sírsz arról, hogy hazudgálnod kell, és aközött, hogy ilyen nézeteid vannak?

2020. aug. 1. 13:39
 25/57 anonim ***** válasza:
82%
Az érzelmi intelligenciád 0! Az a lényeg!
2020. aug. 1. 13:41
 26/57 anonim ***** válasza:
53%
A 30 feletti egyedülálló férfiak is selejtesek ám...
2020. aug. 1. 13:45
 27/57 A kérdező kommentje:
Nem, nincs korreláció. Nem lehetséges belegondolni abba, hogy a 18 által kifejtett szituációk miatt az ember kicsit eldobja az agyát, feljön a virtuális gumiszobába, lázad egyet, aztán folytatja a rendes életét? Nem lehetséges, hogy ez jobb, mint agresszívvé válni a való életben? Nem lehetséges, hogy egy névtelen oldalon bárki bármit írhat, az életben mégis teljesen más? S ezt pozitív irányban is értem, sőt, most kifejezetten arra utalok. El kéne felejteni már azt, hogy más életét nem ismerve ítélkwzzünk felette pár leírt, bosszankodó mondata után. Na ez az intelligencia.
2020. aug. 1. 13:45
 28/57 anonim ***** válasza:
100%

Hosszútávra nehéz találni valakit. A párválasztás mindig zsákbamacska. Nem csak az elején romolhat el egy kapcsolat. Ha egyik fél sem akarja megjavítani a dolgokat oké, de ha az egyik törekedne rá a másikat pedig hidegen hagyja az a legrosszabb.

Elég ritka a sírig tartó kapcsolat. Azért néha gondolatba ejtő a téma, hogy tényleg akarnék-e sírig tartó szerelmet.

Egymás múlandóságát látni napról napra elszomorító. Töcskölni jó, de idővel az is átmehet laposba. Innentől már nem a töcskölés lesz az elsőszámú kapcsolatfenntartó dolog. Mi mással tudnád még izgalmassá tenni a kapcsolatot?

2020. aug. 1. 13:46
 29/57 anonim ***** válasza:
77%
18as! Vagy épp azért van egyedül, mert a kérdezőhöz hasonló idiótákat fogott ki.
2020. aug. 1. 13:48
 30/57 anonim ***** válasza:
72%
Az intelligencia ott kezdődik, hogy nem adom elő a teljes kretént 32 évesen, még névtelenül sem. Ez igényesség kérdése, tudod van a mondás, egy adott szint felett nem megyünk egy adott szint alá. Nos, van az a helyzet, hogy nem, te egyszerűen egy rettenetesen buta ember vagy. És igen, van korreláció aközött, hogy ilyen butaságokat adsz itt elő, aztán fenyegetőzöl, meg trágárkodsz, aztán előadod itt a "csak vicceltem" dolgot. Te valóban egy gyerek vagy. Valahol persze sajnállak is, hiszen akik így viselkednek, azoknak rettenetes mentális statusuk van.
2020. aug. 1. 13:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!