Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megérné letagadni a koromat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérné letagadni a koromat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 32 vagyok. Mostanság a fiatalabb korosztály kezd észrevenni (17-18), de amint megtudják a koromat, elriadnak. Mindegyik 20-25 közt tippel max. Elég fiatalos a megjelenésem. Arra gondoltam, 25-nek fogom magam mondani, mert másképp nem jutok puncihoz. Sajnos régen töcsköltem már.
2020. aug. 1. 11:46
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
56%

Hát végülis tökre igazad van, az egyik legalapvetőbb személyes dolgod, a korod letagadni, és súlyos éveket hazudni, az teljesen oké. A kinézet számít, nem? Neked is tökre jó lenne egy 12 éves csaj, ha már 18nak néz ki, nem? Mit számít az egész... Figyu csak, ha egy lány úgy gondolja, hogy 32éves faszival NEM SZERETNE semmilyen kapcsolatot, akkor te tiszteled annyival, hogy nem hazudsz neki erről. Mit nem lehet ezen érteni? Hogy gondolod te egyáltalán, hogy intelligenciáról, meg hasonló dolgokról magyarázol, holott egy ennyire egyszerű dolgot, nem hogy magadtól nem értel meg, de még akkor sem, ha többen mondják neked. ?

Figyelj már ide, neked jó lenne az, ha valaki hazudna abban, amivel épp szűröd az embereket? Nem tudsz minimális tiszteletet mutatni az emberek felé? Segítek egyébként, halom tini lány van, aki leszarja, hogy 32 éves vagy, menj, keresd meg őket. De ne hazudgálj azoknak, akik nem szeretnének veled lenni. Ez ennyire egyszerű. Egyébként én speciel biztos a faszod is letépném.

2020. aug. 1. 14:14
 42/57 A kérdező kommentje:
Nehezen tepned le, aikidozom barátom.
2020. aug. 1. 14:36
 43/57 anonim ***** válasza:
81%
Attól,hogy letagadsz pár êvet még nem leszel annyi.Az idő viszont halad fölötted...
2020. aug. 1. 14:38
 44/57 anonim ***** válasza:
12%

30 a gyk tömve van pszichológusokkal úgy látom. Játszhatod az etiket droidot a star warsból..,de akkor inkább látogass el a mentális egészség csopiba. Ott fáraszd a jónépet!

El ne sűllyedj! VIGYÁZZ! 😆

2020. aug. 1. 14:53
 45/57 anonim ***** válasza:
upsz.. Valakinek eltűnt a regénye. :D
2020. aug. 1. 16:42
 46/57 anonim ***** válasza:
upsz, 60iq-s senkiházi reportol, mint az oviban :D nagy dolog, arra vagy jó csak, hogy itt jajjgass, mert másra nem vagy képes =D
2020. aug. 1. 16:47
 47/57 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi időbe telt megírni azt a hosszút? Milyen érzés, hogy fölösleges fáradtság volt az egész? A kérdés felett is nyugodtan átsiklathattál volna, ha nem tetszik.
2020. aug. 1. 16:52
 48/57 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon nőies vagy. :D
2020. aug. 1. 17:20
 49/57 anonim ***** válasza:
61%
És miért kéne annak lennem, mikor nem vagyok nő? XDDD Ennyire ostoba legyen valaki...
2020. aug. 1. 17:22
 50/57 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagyok homi, egyszerűen igényes, normális férfi vagyok, nem pedig egy nyomorék, akinek abban áll a férfiassága, hogy suttyó, proli szöveget tol a neten. :D
2020. aug. 1. 17:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!