Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérné letagadni a koromat?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 32 vagyok. Mostanság a fiatalabb korosztály kezd észrevenni (17-18), de amint megtudják a koromat, elriadnak. Mindegyik 20-25 közt tippel max. Elég fiatalos a megjelenésem. Arra gondoltam, 25-nek fogom magam mondani, mert másképp nem jutok puncihoz. Sajnos régen töcsköltem már.2020. aug. 1. 11:46
1/57 anonim válasza:
Nem baj, mondhatód azt is, hogy 15 vagy, agyilag kb stimmel is.
N28
2/57 A kérdező kommentje:
120 IQ, egyetemi végzettség, stabil egzisztencia. Másik kerdeben trollkodj.
2020. aug. 1. 11:51
3/57 anonim válasza:
Ha csak szexelni akarsz, akkor tökmindegy, sose fog kiderülni, ha hazudtál a korodról.
4/57 A kérdező kommentje:
Mondhatóóóm, igen? 🤣🤣🤣
2020. aug. 1. 11:56
5/57 anonim válasza:
Tagadd le,akkor legalább jönnek az 50+-os jelentkezők is.
6/57 anonim válasza:
"Sajnos régen töcsköltem már." Töcsköltem... XD
7/57 A kérdező kommentje:
Szerelmeskedtem. 🤣
2020. aug. 1. 12:17
8/57 anonim válasza:
Ha szexre keresel vkit nincs jelentősége a korodnak. Aki visszautasít a korod miatt vélhetőleg párkapcsolatot keres. Csak kérdezem: neked miért nem jó a korban hasonló nő? 25-30 év közöttieknek bizonyára hazudnod se kellene. A korod pedig úgyis kiderül ha beszélgettek,mindenben taktikázni nem tudsz.
9/57 A kérdező kommentje:
Jó lenne az olyan nő, aki korombeli, épp csak az értelmes, nekem tetsző réteg foglalt, esetleg frissen szakított és ex után sír, aki meg elérhető lenne, az csúnya, buta, igénytelen. Nem arról van szó, hogy nem őket akarnám korban megtalalni.
2020. aug. 1. 12:26
10/57 anonim válasza:
Nekem ~130 az iq-m, van diplomám, és semmi gondom az életben, még is kb. 12éves vagyok érzelmileg. az elsőnek igaza volt, te egy óvodás vagy. Téged minden nőtől távol kéne tartani, nem hogy a sérülékeny fiataloktól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!