Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérné letagadni a koromat?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 32 vagyok. Mostanság a fiatalabb korosztály kezd észrevenni (17-18), de amint megtudják a koromat, elriadnak. Mindegyik 20-25 közt tippel max. Elég fiatalos a megjelenésem. Arra gondoltam, 25-nek fogom magam mondani, mert másképp nem jutok puncihoz. Sajnos régen töcsköltem már.2020. aug. 1. 11:46
31/57 A kérdező kommentje:
#29: bocs, én eddig minden barátnőmet tiszteltem. Légy szíves, ne ítélkezz ismeretlenül, kértelek rá.
2020. aug. 1. 13:49
32/57 A kérdező kommentje:
Buta az anyád fhasza, te macskajancsi.
2020. aug. 1. 13:49
33/57 A kérdező kommentje:
Akkor és ott adom elő a kretént, ahol akarom. Ha jó fej vagyok, sem tartok előrébb. Inkább egy vadparaszt leszek, azokra úgyis tapadnak a nők. Észre is vettem, ha parasztabb vagyok, egyből érdekessé válok.
2020. aug. 1. 13:54
34/57 anonim válasza:
Megint villogtatod a 120as iq-t... :D Te hol tiszteled a nőket, mikor itt telibe leírod, hogy kislányokat akarsz szexbe vinni, hazugsággal? Vedd már észre magad :D Nem egyszerűbb lenne most szépen eltolni a biciklit? Égeted saját magad ember...
35/57 A kérdező kommentje:
Senki nem akar ravenni kislányokat, te mélyen ostoba. Azt írtam, nem vagyok előrébb, ha egyenesen megmondom a koromat.
2020. aug. 1. 13:56
36/57 anonim válasza:
"Arra gondoltam, 25-nek fogom magam mondani, mert másképp nem jutok puncihoz. Sajnos régen töcsköltem már."
És ez mi? Mindig ilyen "következetes" vagy? :D
37/57 anonim válasza:
Hát felőlem ott mutatod magad f.szkalapnak, ahol akarod! De akkor pont ne te p.fázz intelligenciáról!
N28
38/57 A kérdező kommentje:
Erről beszélek. Egy 23 éves nőnek is már öreg vagyok 32 évesen. Volt már, hogy megkaptam. Ha eleve max 25nek nézek ki, miért ne mondanék akkor annyit? A sok gerinctelen patkány férfi, meg hazudik jobbra-balra és sikert ér el vele, nekem meg csak az akasztja meg ezt, mert 32 vagyok? Nonsense.
2020. aug. 1. 14:05
39/57 anonim válasza:
Nem találsz korodbelit, akkor veled van a baj, nem a többivel!
40/57 anonim válasza:
Szerintem mondd azt, hogy te is 17-18 vagy. A szóhasználad alapján agyilag te is ilyen szinten vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!