Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akarnak főleg a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak főleg a férfiak párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy csinos nővel (többiek mondták) jó volt meg minden, de tegnap szakítottam vele, egyszerűen nem bírtam tovább hogy egy héten több napot is velem akart lenni, pedig szerettem, de nekem sokkal fontosabb hogy az én is világomban legyek.. 38 éves vagyok és eddig mindig ez volt.

Viszont egyszerűen nem értem az embereket miért akarnak nőt, jó az nekik hogy valaki mindig a nyakában van, kompromisszumot kell kötnie ebben abban, alkalmazkodni kell egymáshoz stb. Itt állok teljesen értetlenül az emberek előtt hogy mi a jó a párban..

2020. júl. 28. 08:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
54%
Akar a fene. 1x voltam házas. Gyerek is van. Azóta szeretem a függetlenséget. Összajössz vele és azt veszed észre, hogy minden hétvégéd foglalt. Nyaralni nem egyedül mész. ....
2020. júl. 28. 15:38
 22/25 anonim ***** válasza:

Én sem akarok családot és gyereket sem.

Sok ember életképtelen egyedül, na ez a gond.

2-es voltam.

2020. júl. 28. 16:09
 23/25 anonim ***** válasza:
65%
Az életed második fele sokkal szarabb, unalmasabb, magányosabb lesz, ha nem lesz családod, nem lesznek gyerekeid. Az életed első felében (kb 40-50-ig) még egész jól elvagy, mert aktív lehetsz és a személyiséged se annyira megkövesedett, begyepesedett (pl könnyebben viselsz el más embereket, könnyebben kötsz barátságokat).
2020. júl. 28. 18:37
 24/25 anonim ***** válasza:

Azért akár valami párt, mert életképtelen" 😂 a szüleitek is azok voltak biztos...

N27

2020. júl. 29. 08:29
 25/25 anonim ***** válasza:

Sok ember introvertált, és tényleg teher neki egy hagyományos párkapcsolat.

Ez később sem fog változni, sőt, idősebb korban méginkább jellemző lesz.

Mások meg rettegnek az egyedülléttől, ők azok, akik a saját félelmeiket mondják ki:

"Az életed második fele sokkal szarabb, unalmasabb, magányosabb lesz, ha nem lesz családod, nem lesznek gyerekeid."

Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy pont ők küzdenek majd a magány érzésével idős korban, mert megözvegyülnek, a gyerekek kirepülnek...

Szerintem a TE helyzeted a szerencsésebb.

2020. júl. 29. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!