Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak valóban szex után döntik el, hogy akarnak-e párkapcsolatot az adott nővel?
Puzsér véleménye szerint egy férfi az ismerkedés elején még nincs tisztában vele, hogy ténylegesen össze akar-e jönni az adott nővel, és a szex kell ahhoz, hogy utána tisztán lásson.
Mit gondoltok erről?
Igen. Két fajta szexet különböztetünk meg. Van a van szex (ez jó) és van a nincs szex (ez nem jó). Egyértelmű, hogy mindenki az előbbire törekszik.
32/f
Puzsér egy exhibicionista elmebeteg.
A szexnek csak annyi köze van egy kapcsolathoz hogy ha nem extrém eltérők az igények akkor kipipálva ez is, de ezernyi más szempont is kell ahhoz hogy egy nőt a társamnak takintsek.
Volt olyan nőm akivel fantasztikusan jó volt a szexben minden, a legjobb eddig. Más szempontok miatt mégsem maradtam vele.
A felvetés tehát nem igaz.
Én vagyok az egyetlen aki nem ez alapján dönti el?
Nyilvánvalóan fontos a szex, de előbb szeretném megismerni a másikat, szeretnék vele eltölteni egy kellő időt ami alatt kialakul a bizalom és egy bizonyos fokú kedvelés/szimpátia is. Nem kötöm időhöz de, ha ezek megvannak és minden jól alakul akkor szép lassan elkezdődhet a párkapcsolat és jönni fog a szex is, vagy előtte. Túlnyomó részt ez inkább a vágyak mértékén és kialakulásán fog múlni amit nem lehet előre megtervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!