Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak valóban szex után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak valóban szex után döntik el, hogy akarnak-e párkapcsolatot az adott nővel?

Figyelt kérdés

Puzsér véleménye szerint egy férfi az ismerkedés elején még nincs tisztában vele, hogy ténylegesen össze akar-e jönni az adott nővel, és a szex kell ahhoz, hogy utána tisztán lásson.

Mit gondoltok erről?

2018. szept. 22. 18:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Puzsér egy zárt osztályos kényszerzubbonyos fószer, akihez sajnos eljutott valahogy az internet. Normális férfi nem szex alapján dönti el, hogy adott nővel összejön-e, hanem szerelmes lesz belé először, azután fekszik le vele. Sokan fordítva ülnek a lovon, de az is lehet, hogy csak én vagyok úgy bekötve. F
2018. szept. 22. 19:02
 2/19 anonim ***** válasza:
17%

Igen. Két fajta szexet különböztetünk meg. Van a van szex (ez jó) és van a nincs szex (ez nem jó). Egyértelmű, hogy mindenki az előbbire törekszik.

32/f

2018. szept. 22. 19:03
 3/19 anonim ***** válasza:
33%
Azt, hogy mindig a nő választ:)
2018. szept. 22. 19:05
 4/19 anonim ***** válasza:
15%
Számít a szex, igen. Pl aki fontos dolgokat nem enged az ágyban, az kiesett.
2018. szept. 22. 19:07
 5/19 anonim ***** válasza:
26%
Szerelmes leszek, az a szextől független. Az egy belülről jövő érzés. Azt viszont igaznak tartom, rossz szex minden érzést ki tud ölni. Ez viszont egy folyamat és nem 1-2 szex után derül ki. Idő még össze hangolódik az ember a másikkal.
2018. szept. 22. 19:09
 6/19 anonim ***** válasza:
70%
ma 19:07 Látom, te is csak használati tárgynak tekinted a nőket.
2018. szept. 22. 19:10
 7/19 anonim ***** válasza:
75%

Puzsér egy exhibicionista elmebeteg.

A szexnek csak annyi köze van egy kapcsolathoz hogy ha nem extrém eltérők az igények akkor kipipálva ez is, de ezernyi más szempont is kell ahhoz hogy egy nőt a társamnak takintsek.

Volt olyan nőm akivel fantasztikusan jó volt a szexben minden, a legjobb eddig. Más szempontok miatt mégsem maradtam vele.

A felvetés tehát nem igaz.

2018. szept. 22. 19:11
 8/19 anonim ***** válasza:
26%
igaz,ha nem jó a szex az már bukó.
2018. szept. 22. 19:12
 9/19 anonim ***** válasza:
62%
Érdemes amúgy végighallgatni a teljes beszélgetést https://www.youtube.com/watch?v=4wH4C99i430 , Puzsér azt is elmondja, hogy itt nem szex minősége a döntő, hanem egész egyszerűen csak kell hogy létrejöjjön az együttlét, mert amíg ez nem következik be, addig a férfi teljesen elvakult állapotban van(én magamról tudom, hogy így van velem), aztán az együttlét után letisztul a kép és rögtön érzed, hogy a másik kell neked vagy sem. Szerintem ebben tényleg van igazság, amíg ugyanis nincs meg az első szex, általában egy idealizált képet látok magam előtt, elvakít a vonzalom, utána viszont eloszlik a köd.
2018. szept. 22. 19:13
 10/19 anonim ***** válasza:
88%

Én vagyok az egyetlen aki nem ez alapján dönti el?

Nyilvánvalóan fontos a szex, de előbb szeretném megismerni a másikat, szeretnék vele eltölteni egy kellő időt ami alatt kialakul a bizalom és egy bizonyos fokú kedvelés/szimpátia is. Nem kötöm időhöz de, ha ezek megvannak és minden jól alakul akkor szép lassan elkezdődhet a párkapcsolat és jönni fog a szex is, vagy előtte. Túlnyomó részt ez inkább a vágyak mértékén és kialakulásán fog múlni amit nem lehet előre megtervezni.

2018. szept. 22. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!