Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak valóban szex után döntik el, hogy akarnak-e párkapcsolatot az adott nővel?
Puzsér véleménye szerint egy férfi az ismerkedés elején még nincs tisztában vele, hogy ténylegesen össze akar-e jönni az adott nővel, és a szex kell ahhoz, hogy utána tisztán lásson.
Mit gondoltok erről?
Nem ez alapján döntök.
Passzoljunk minden téren, aztán ha még a szex is isteni akkor az csak hab a tortán.
„A szexnek csak annyi köze van egy kapcsolathoz hogy ha nem extrém eltérők az igények akkor kipipálva ez is”
Nőként nem hittem, hogy valaha vissza fogom hallani ezt a gondolatomat egy férfi szájából, köszönöm.
Egyébként Puzsér (szerintem) sok esetben szereti kiterjeszteni a komplett férfi nemre azt, ami személy szerint rá igaz, illetve abból indul ki, hogy ő maga miként viselkedne adott szituációban, és feltételezi, hogy mindenki más is úgy működik. Erősen szubjektív véleményeket szokott megfogalmazni.
jól látja.
én is eddig mindig úgy voltam vele,hogy elmentünk ide oda,de egy percig sem gondoltam komolynak amíg le nem feküdtem a nővel.
aztán ha az megtörtént,akkor szerelmes is tudtam lenni,vagy épp nem.
tehát igaz.
Ez csak egy racionalizált magyarázat a szenvedélybetegségre, amit szexfüggésnek neveznek.
A függők hazudnak.
Igaza van, tesztelni kell a nőket. :)
Ha kocsit veszel, azt is elviszed egy próba körre. :) A nőket is előbb fel kell próbálni, hogy kiderüljön érdemes e folytatni velük. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!