Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak valóban szex után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak valóban szex után döntik el, hogy akarnak-e párkapcsolatot az adott nővel?

Figyelt kérdés

Puzsér véleménye szerint egy férfi az ismerkedés elején még nincs tisztában vele, hogy ténylegesen össze akar-e jönni az adott nővel, és a szex kell ahhoz, hogy utána tisztán lásson.

Mit gondoltok erről?

2018. szept. 22. 18:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
4%
A nőknek is fontos a jo szex,ha vkivel kin szenvedés biztos nem maradok vele évekig és siránkozom irigykedem másokra. Meg alapból nem jövök össze olyannal akiről látszik h csak a saját öröme fontos és max ágybetét lennék a cseréig az én örömöm ugyan ugy fontos,ma már mi is válogathatunk nem kell elfogadni az első selejtet. Kettő nem kell belemenni minden jött ment kapcsolatba h legyen arra ott a szexkapcsolat,sokan élnek az épp nincs jobb ez is megteszi dologban,az se jobb egy sima szexkapcsolatnál,na ezek a hézagtöltők ahol nem csak a szex de minden más szar és a vége felé kb azért vannak együtt mert könnyebb kifizetni a lakást..
2018. szept. 22. 19:18
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

Nem ez alapján döntök.

Passzoljunk minden téren, aztán ha még a szex is isteni akkor az csak hab a tortán.

2018. szept. 22. 19:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

„A szexnek csak annyi köze van egy kapcsolathoz hogy ha nem extrém eltérők az igények akkor kipipálva ez is”

Nőként nem hittem, hogy valaha vissza fogom hallani ezt a gondolatomat egy férfi szájából, köszönöm.

Egyébként Puzsér (szerintem) sok esetben szereti kiterjeszteni a komplett férfi nemre azt, ami személy szerint rá igaz, illetve abból indul ki, hogy ő maga miként viselkedne adott szituációban, és feltételezi, hogy mindenki más is úgy működik. Erősen szubjektív véleményeket szokott megfogalmazni.

2018. szept. 22. 20:04
 14/19 anonim ***** válasza:
58%

jól látja.

én is eddig mindig úgy voltam vele,hogy elmentünk ide oda,de egy percig sem gondoltam komolynak amíg le nem feküdtem a nővel.

aztán ha az megtörtént,akkor szerelmes is tudtam lenni,vagy épp nem.

tehát igaz.

2018. szept. 22. 21:03
 15/19 anonim ***** válasza:

Ez csak egy racionalizált magyarázat a szenvedélybetegségre, amit szexfüggésnek neveznek.

A függők hazudnak.

2018. szept. 22. 21:04
 16/19 anonim ***** válasza:
9: Attól, hogy ez kettőtökkel vagy 8 milliomod magaddal így van, ez még nem nemi jellemző, könyörgöm...
2018. szept. 22. 21:16
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Igaza van, tesztelni kell a nőket. :)

Ha kocsit veszel, azt is elviszed egy próba körre. :) A nőket is előbb fel kell próbálni, hogy kiderüljön érdemes e folytatni velük. :D

2018. szept. 23. 01:49
 18/19 mikeXxX ***** válasza:
Kedves 6# lehet hogy igazad van de jobban átgondolva jogos a 4# válasza miért legyen olyan ember mellett aki nem adja meg a vágyait mindig csak vágyak maradjanak neki ?
2018. szept. 23. 10:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem, de ki tud ábrándulni első szex után.
2018. szept. 23. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!