Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez többnyiren hogy a férfiak sok esetben a sokkal fiatalabb nőket akarnak állandó párkapcsolatra?
Hát én amikor társat kerestem, tapasztaltam hasonlót (huszonéves voltam és ötvenes férfiak írtak rám), de nem ilyen durván, nem írnám azt, hogy a férfiak többsége.
Az viszont sajnos tény, hogy 35 évesen már jóval nehezebb normális társat találni, hiszen a legtöbben a húszas éveikben elköteleződnek (bár szerintem sok embernek nem való a monogámia).
Amúgy vannak igen csak jól karbantartott, helyes 35-40 év feletti férfiak is, elvált férfiak, elvált apukák, stb. ők egyáltalán nem jöhetnek szóba?
Valakinek fiatalabb nő kell, valakinek egykorú, valakinek idősebb. Nem vagyunk egyformák.
Én mondjuk megértem a férfiakat akiknek fiatalabb nő kell, mivel nekem meg idősebb pasik jönnek be. De én is az idősebbeknek jövök be..ez van.
Erre nem lehet egyszerű magyarázatot adni. Különbözőek vagyunk, ennyi.
A legrosszindulatúbb már értem miért ez a neved.
20-25 éveseket nem mondanám kislányoknak, de mindegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!