Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez többnyiren hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez többnyiren hogy a férfiak sok esetben a sokkal fiatalabb nőket akarnak állandó párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
A férfiak többsége gyakran keres magának 10-15 évvel fiatalabb nőt párnak, nem pedig a korosztályából. Vagy esetleg 1-2 évvel idősebb nőt. 35 éves nő vagyok és gyakori, hogy csak a 45-50 feletti férfiak figyelmét keltem fel. Nem vagyok sem az a nagyon extrém szép, sem extrém csúnya, inkább átlagos.

2019. ápr. 30. 19:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
48%
Azért, mert a 20-25 éves lányok sokkal jobban néznek ki mint a 35-40 évesek.
2019. ápr. 30. 20:39
 12/24 anonim ***** válasza:
60%

Mert ha van fiatalabb miért legyen az öreg ? Fiatalabb a feleségem jóval, néha látom a fiatalkori baratnoimet és hát egy negyvenes nő.. jobb a 29-30 körüli.

Egyszerűen annyi ha a boltban almát veszel a fonnyadtat vagy a frisset választod ?

Nem arról van szó ha együtt megoregszunk mi lesz, hanem amikor nincs párunk es választani lehet

2019. ápr. 30. 20:41
 13/24 anonim ***** válasza:
61%
Lehet lepontozni az 1-est, de nála van az igazság. Fiatal korban a nők válogathatnak nagyobb választékból, 30-35-től fölfelé már inkább a férfiak, és miért ne a fiatalabbat válasszák?
2019. ápr. 30. 20:46
 14/24 anonim ***** válasza:
36%
mert a 25-30 éves férfiak is 15-8 éves barátnőket szednek fel .
2019. ápr. 30. 21:15
 15/24 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem ez ennél összetettebb dolog. Sok férfi van aki csak korabeli párt keres, tehát így általánosítani nem lehet. Azonban tényleg sok olyan férfi van aki akár a 10 évvel fiatalabb nőket részesíti előnyben. Bevallom mikor 18 éves fiú voltam ezt én se értetem, hogy mi a jó az ennyivel fiatalabb lányokban, aztán idősebb lettem. Az a helyzet, hogy ma van egy fajta egzisztenciális elvárás a nők részéről a férfiak felé és ezzel egyáltalán nem azt mondom, hogy a nők mind pénzéhesek mert nem így van. Csak van egy fajta elvárásuk, ami szerintem bizonyos szempontból jogos. Ennek az egzisztenciának a megteremtése azért időbe telik, mondjuk azt, hogy 35-40 éves korára összejön a férfinak, amikor is azt mondhatja, hogy kicsit szusszanhat és ideje családod alapítani.

Ekkor 35 évesen választhat, hogy vagy egy korabeli nővel lesz együtt, akinek már vagy van gyereke, vagy nem is akar mert a karrierje a fontosabb, vagy a biológiai óra miatt már nem is igazán jönne össze a gyerek. Ráadásul egy 35-40 éves nő aki úgyszintén keményen hajtott, úgyszintén ki lesz égve és el lesz fáradva mint a férfi. Úgyhogy a férfi a 10-15 évvel fiatalabb nők felé kezd el tekingetni akik egy idősebb és több szempontból is megbízható férfit akarnak akivel tudnak esetleg családban gondolkodni, akik még tele vannak energiával, lendülettel és tudnak valamint hajlandóak is 3 gyereket szülni a férfinak.

Én legalább is ezt tapasztalom az életben. Amit felsoroltam szerintem elég jól leírja az okait az ilyen nagy korkülönbségű kapcsolatoknak. Egy csinos 20 éves lány kelendőbb mint egy 20 éves srác, egy jó egzisztenciájú 40 férfi meg kelendőbb mint egy korabeli hasonló nő.

2019. ápr. 30. 21:31
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, az én környezetemben nem olyan gyakori a 10-15 év korkülönbség. Általában 30-as párok házasodnak össze és vállalnak gyereket, inkább olyan 2-5 év a korkülönbség. Azért 25 éves lányok sem 40+os pasikkal akarnak családot alapítani.
2019. máj. 1. 01:46
 17/24 anonim ***** válasza:
71%

Egyrészt, nézzük már meg a dolgok elejét és ugorjunk vissza tinikorra: A legtöbb lány nála idősebb pasit akar, mert szerintük a korukbeli srácok éretlenebbek. Ez szépen eltolja az egészet. Majd 18 felett jön az a női réteg, amelyik olyan férfit akar, akinek van már egzisztenciája. Ez tovább tolja a dolgokat.

Másrészt, nézzük már meg ezeket az idősebb férfiakat: Jellemzően túl vannak egy váláson egy korukbelivel. Az életük nagy része már letelt és újra van lehetőségük fiatalabbra váltani. Őszintén: Miért ne tegyék?

2019. máj. 1. 02:29
 18/24 anonim ***** válasza:
22%
Férfiaknak minden életkorban könnyebb a pártalálás(is),ők megtehetik hogy sokkal fiatalabb nőkkel jöjjenek össze.Nekünk nőknek is jobban tetszenek ám a fiatal pasik,mint a 35-40 évesek,csak nekünk nem jut 10-15 évvel fiatalabb pasi,max szexre,sajnos.
2019. máj. 1. 05:15
 19/24 anonim ***** válasza:
94%

#18: Te most troll vagy? :D

Ha a férfiaknak könnyebb minden korban a pártalálás, miért férfiak panaszkodnak arról, hogy nem találnak párt naponta az oldalon?

És miért jön kb. hetente is olyan kérdés, hogy idősebb nővel hogy kell összejönni, ha idősebb nőként csak szexre lehet találni fiatal srácokat?

2019. máj. 1. 05:29
 20/24 anonim ***** válasza:
36%

Neked kérdező milyen párjaid voltak? Mert férfiként azt látom, hogy a nők valahol 30-40 között kezdik csak hirdetni ezt a “miért nem kell a pasinak egykorú vagy idősebb (! Lol, te is fiatalabb pasit akarsz egy idő után) nő”

Az egy korú nő ismerőseim 90%-a magasról tett rám 14-30 éves korom között, jártak idősebb pasikkal, jártak a környék Casanováival. Aki nem ezt tette, az 35 éves korára boldog családanya, és nem azon pörög hirtelen, hogy a kutyának sem kell.

Most valahogy nem villanyoz annyira fel a tudat, hogy kiestek az áhított csajok köréből (nem szalad már úgy a randi szekér, mint pár éve), jó lenne találni végre egy férj-apa típust, aminek megfelelek a szemükben, így hirtelen láthatóvá váltam nekik.

Btw, 18-33 éves korom között 1-3 évvel fiatalabb (gyk egykorú) barátnőim voltak. Mikor az utolsó elhagyott, hogy kicsit még adjon a pasizásnak (pedig előtte nem volt party cica), akkor lett először fiatalabb (8+ év) barátnőm. Az exem kipörögte magát 1 év alatt (vagy csak leharcolta a party élet), most azon nyafog, hogy nem kell senkinek a korosztályából.

2019. máj. 1. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!