Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez többnyiren hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez többnyiren hogy a férfiak sok esetben a sokkal fiatalabb nőket akarnak állandó párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
A férfiak többsége gyakran keres magának 10-15 évvel fiatalabb nőt párnak, nem pedig a korosztályából. Vagy esetleg 1-2 évvel idősebb nőt. 35 éves nő vagyok és gyakori, hogy csak a 45-50 feletti férfiak figyelmét keltem fel. Nem vagyok sem az a nagyon extrém szép, sem extrém csúnya, inkább átlagos.

2019. ápr. 30. 19:36
1 2 3
 21/24 mikeXxX ***** válasza:
0%
Inkább azt mondanám keresgélek ott is nálam az ok egyszerű szeretnék családot amit egy velem egykorú nő kevésbé ! 40f
2019. máj. 1. 11:15
 22/24 anonim ***** válasza:
30%

A 35-40 éves férfiak közül sokan szeretnének családot alapítani, a 35-40 éves nők már kevésbé. Ráadásul ha akarnának is, már vagy kicsúsztak az időből, vagy nagyon necces lesz a dolog, így érthető, ha nem ők ezeknek a férfiaknak a célcsoportja.

A 45-50 éves férfiak gondolkodnak hasonlóképpen, ők már nem családot akarnak alapítani, hanem egy társat keresnek, egy lehetőleg minél fiatalabb nő személyében. Így részükről ideális választás a 35 éves korosztály.

Ha viszont nem akarsz idősebb férfit párodnak, akkor léteznek olyan 35 körüli férfiak is, akik nem szeretnének (már) gyereket, náluk is simán lehet esélyed.

2019. máj. 1. 12:22
 23/24 anonim ***** válasza:
60%

Én szeretnék a korosztályommal ismerkedni, de az utcán a fiatalokat szúrom ki, az ő stílusuk felel meg az ízlésemnek, kevés fiatalos felnőtt nőt látok

Ha valahol a korosztályommal beszélgetek én nekik vagyok érdektelen (eleve 5 évvel fiatalabbnak nézek ki), borotválkozom, fiatalosan öltözöm, ismerem a mai zenéket és szeretem őket, sportos alakom van has nélkül, az életfelfogásom is fiatalos, viszont a munkám felelősségteljes, az érdeklődési köröm nappali és (kulturális rendezvények, önkéntesség, túrázás, mozi, múzeumok, olvasás) bőven nyugger világ.

S fordítva nekem a korosztályom női karótnyeltek, stresszesek az anyagiak miatt, elvárásaik az egekben, szabadidejükben számomra érdektelen dolgokkal foglalkoznak, mint a barátnőkkel babázás meg wellness hétvége meg ősrégi zenekarok bulijaira járás és legyen, ha őket ez boldoggá teszi, azonban én nem ilyen vagyok.

Hamarabb fekszem egy 20 éves lánynak, mint a "menő pasim, aki kvázi trófea", mint a korosztályomban azoknak, akik családapát keresnek.

Más kérdés, hogy nem vagyok kicsapongó "rosszfiú".

29/F

2019. máj. 1. 15:22
 24/24 anonim ***** válasza:
32%
Ennyi kretén egy helyen mint ennél a kérdésnél. Attól hogy van néhány nő, akinek bejön egy nála sokkal idősebb férfi teste, és gondolkodása, ez nem az általános. Sokan csak kompromisszumként választják, utána pedig megcsalják az öregurat.
2019. máj. 26. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!