Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfiak alkalmatlanak a párkapcsolatra?
Én szerintetek alkalmas vagy?
Személyiségem: csendes, visszafogottabb, mások szerint rendes vagyok. Később szeretnék majd családot, csak azt nem tudom hogy én fogok e kelleni egy nőnek hosszú távra. Mert eddig nem volt kapcsolatom.
A kinézetem van olyan nő akinek bejön, és van olyan akinek nem. Magas vagyok, és vékonyabb a testem, sokan fiatalabbnak néznek mint amennyi vagyok. Tényleg nagyon szeretnék majd családot, de sokszor érzem az hogy nekem nem lehetőségem egy nővel sem családot alapítani.
23 éves vagyok.
"Milyen férfiak alkalmatlanak a párkapcsolatra?"
Drogosok, alkoholisták, anyuci pici fiacskája, agresszívak, tutyimutyik, határozatlanok, papucsok, önállótlanok, akik a nőket házirabszolgának nézik, akik képtelen kompromisszumra, önzőek, egoisták, hűtlenek, tiszteletlenek a másikkal, minden garast a fogukhoz vernek, minden sz..rra elszórják a pénzt..stb.
Kérdező, ebből a bemutatkozásból nem derült ki más azon kívül, hogy meglehetősen szegényes a szókincsed.
Mennyire hatékonyan tudsz más emberekkel:
- oda-vissza kommunikálni, úgy, hogy mindketten megértsétek, mit akar a másik, és végül konszenzusra jutni?
- kooperációban, közösen egy konkrét problémát megoldani?
Kiegészíteném a 2. válaszadó listáját a következőkkel:
unintelligencia
kommunikációs képességek hiánya
önismeret hiánya
nincs semmi igénye arra, hogy fejlődjön
nem elég kitartó, nem tud komoly munkát fektetni a kapcsolatba hosszú távon is és nem csak az első pár hónapban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!