Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rólam nem kérdező, csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rólam nem kérdező, csak a gyerekéről beszélő nővel van esély asszertív párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Előre bocsátom, nem vagyok hímsoviniszta, nem vagyok gyermek- és anyaságellenes, megértem, hogy a nőnek a gyermeke az első, ezzel nincs is baj.

A kérdés pusztán annyi, hogy érdemes-e energiát tolni a dologba, lehet-e ebből bármi értelmes, vagy felejtős a következő együttállás esetén?:

Összejelölés, egyezés, kapcsolatfelvétel. Majd telefon. A hölgy szimpatikus, nem is tagadja, hogy van gyereke, én is ezzel tisztában vagyok, elkezdünk beszélgetni.

Fél óra alatt én már tudom, hogy mennyi idős a gyerek, melyik szülőre hajaz, miért nincs apja, mennyi idős a kutya, honnan hozta, milyen jellemű a kutya, megtudom, hogy a lány mit szeret enni és mit nem, megtudom, hogy a kávét nem szereti, hogy dohányzik, de csak ritkán és módjával, megtudom, hogy honnan van a ház amiben lakik, megtudom, hogy mivel járt a felújítás, megtudom, hogy a gyereknek mik a kedvenc szórakozásai, megtudom, hogy a csaj a kutyának is külön főz, sőt megtudom, hogy mit.

Ő az alábbiakat tudja meg rólam: melyik településen lakom, mit dolgozom, nem dohányzom, de a kávét szeretem. És ennyi.

Nem vagyok sem önző sem kötekedő, de miért érzem azt, hogy a csajt kúvára nem érdekli velem kapcsolatban semmi? Nem kérdez, ha elkezdek valamit, nem hallgat meg, ellenben ő tolja a dolgait, közben messengeren egy vaalag fotó a gyerekről, hogy "ő az egyetlen szerelme".

Ki mennyire lát ebből életképes kapcsolatra való kilátást? (Mondom, önmagában az, hogy anya, az nem baj, tudom tolerálni. Még az alkalmi cigizést is. Ja és érdekes, hogy ő írt rám, ő kezdett bele a kapcsolatfelvételbe.)

2018. nov. 23. 21:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Tehát első körben rád "hányta" az életét, de őt már a tiéd nem érdekelte. Felejtős. Lelki szemetesláda leszel többek között.
2018. nov. 23. 21:29
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
" közben messengeren egy vaalag fotó a gyerekről, hogy "ő az egyetlen szerelme"." Ez engem is irritálna.
2018. nov. 23. 21:30
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Azonnal felejtős kategória.

A mottója pedig az : "nem keresek apát csak magamnak társat" igaz? :D

Hagyd a fenébe.

2018. nov. 23. 21:32
 4/15 anonim ***** válasza:
97%
Hagyd a francba. Én menekülök az ilyen emberektől. Nem érdekled igazából, csak szófoshatnékja volt. N
2018. nov. 23. 21:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Anyaként válaszolok neked, felejtős. Három hónap írogatás és három randiból annyit tud rólam a pasi hogy van két gyerekem. Soha nem értettem hogy egyes nők miért viszik bele az ismerkedésbe a gyerektémát. Kit érdekel az ott? Mert engem sem érdekel a másiké. Őt szeretném elsősorban megismerni és nem a gyereke szokásait. Majd eljön annak is az ideje.

Hagyd a francba a nőt, nem is értem mit akarsz tőle, még pozitívumot sem írtál róla, csak azt hogy eddig mit tűrtél toleráltál.

2018. nov. 23. 22:50
 6/15 anonim ***** válasza:
28%
Lehet, hogy pont ez zavarja!Te mindent tudsz már róla...vagy legalábbis azt hiszed, mert tuti van csúsztatás abban amit leírtál. Talán már nyomozgattál is utána. Adtál neki lehetőséget, hogy megismerjen és kérdéseket tegyen fel? vagy ti csak messengeren éltek?
2018. nov. 23. 22:52
 7/15 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ, azért a válaszolók legjava megértette a kérdésem lényegét, mentek a zöldkezecskék.

Kedves 6os! Köszönöm, hogy megosztottad velem azt a képet, ami benned alakult ki a kérdésem elolvasása alapján. Igyekszem megválaszolni a felvetésedet.

Hozzávetőlegesen ma úgy délután fél5-5 tájékán dobta fel az applikáció, hogy van egy egyezésem és szinte ezzel egyidőben rám is írt a leányzó. Pár mondatot váltottunk az app belső rendszerén, amikor kérte, hogy menjünk át messengerre. Közben nekem mintegy 2 óra olyan elfoglaltságom akadt, amíg totál offline voltam, de amint bekapcsoltam, már hívott is messengeren. Elkezdtünk beszélgetni. Tehát kb ma este 8-f9 körül kezdődött a diskurzus, majd picit előbb köszöntem el (egy telefonhívásra hivatkozva) mint ahogy a kérdést kiírtam.

Tehát így effektíve, az eddigi kommunikációt, valóban a messengeren éltük le.

Adtam-e lehetőséget neki, hogy kérdezzen?

Már hogyne tettem volna. Kérdeztem, válaszolt, de nem kérdezett vissza. Sokat beszélt, ahogy már fennebb részleteztem, de semmit nem kérdezett vissza. Szinte amit rólam megtudott, majdnemhogy be kellett csempésszem a beszélgetésbe, mert valóban nem volt valami érdeklődő.

Ugyanakkor nagyon nem akarta letenni még a telefont. (Messenger hanghívás)

Remélem kielégítettem az információhiányaidat kedves 6os, és helyükre kerültek a dolgok. De ha még mindig vagy megint sikerült valami kitekerhetőt találnod a laírtjaimban, bátran jelezd, kérdezz, válaszolok.

2018. nov. 23. 23:10
 8/15 A kérdező kommentje:
Ja még annyit,mhogy nyomozgat a radai rosseb. Ilyesmibe sosem teszek energiát.
2018. nov. 23. 23:12
 9/15 anonim ***** válasza:
36%
Valamilyen élőlény iránt megszállott személy felejtős. Mindegy, hogy a gyereke, volt szerelme, szülei, kutyája... Az ilyen sosem lesz igazán veled, te csak valami mellékes kis érdekesség vagy "élete szerelme" mellett.
2018. nov. 23. 23:26
 10/15 anonim ***** válasza:
88%

Egyik barátnőm volt ilyen (tehát baráti kapcsolat). Volt, hogy felhívtam valami aprósággal, aztán a kérdésre alig válaszolt, csak f-sta magából a magánéleti dolgokat. Kétszer kértem, hogy tegyük le, mert kevés a pénz a telefonom, nem érdekelte. Lemerítette a telóról a pénzt, aztán értetlenkedve visszahívott, hogy megszakadt a vonal. :D

De ugyanez volt, messengeren sokszor köszönés nélkül léptem le, mert nem fogta fel, hogy mennem kell, dolgom van. Neki sincsen barátja, ez az egyik oka szerintem. Ja és én barátilag nem bírtam ezt elviselni (már évek óta megszakítottam a kapcsolatot), társként, egy fedél alatt ez borzalmas lehet.

2018. nov. 23. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!