Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen férfiak alkalmatlanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfiak alkalmatlanak a párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Én szerintetek alkalmas vagy?

Személyiségem: csendes, visszafogottabb, mások szerint rendes vagyok. Később szeretnék majd családot, csak azt nem tudom hogy én fogok e kelleni egy nőnek hosszú távra. Mert eddig nem volt kapcsolatom.

A kinézetem van olyan nő akinek bejön, és van olyan akinek nem. Magas vagyok, és vékonyabb a testem, sokan fiatalabbnak néznek mint amennyi vagyok. Tényleg nagyon szeretnék majd családot, de sokszor érzem az hogy nekem nem lehetőségem egy nővel sem családot alapítani.

23 éves vagyok.

2019. ápr. 2. 20:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Tipikus lúzer vagy! Az ilyen minek akar családot?! Még egy nőt sem vagy képes felszedni, ember! Agyad 0, tested szar... Mégis mi a jó fenét csináltál eddig az életedben?!
2019. ápr. 2. 23:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk mint a néhai apám. Aki egy neonáci pszichopata az egész világot gyűlölöm. Dunába lönni minden meleget.

Intoleráns és élkepesztően ostoba ember volt.

Egész életében 8 osztálya volt. Semmihez nem is értett.

Engem csak úgy 15 évig bántalmazott fizikailag és lelkileg is. (Amiket az életben nem fogok kiheverni.) Kimondottan örültem neki amikor 22 éves koromban meghalt.

2019. ápr. 3. 15:01
 13/14 anonim ***** válasza:
A nők szerint az összes, aki éppen nem felel meg nekik. Ne vonj le abból következtetéseket, hogy nem tudsz nőzni, a legtöbb nőnek fingja sincs, mit akar. Az egész csajozás egyébként egy hazug pávatánc, herótom van tőle. Ha van egy visszafogottabb, normális csaj, aki valamennyire bejön, mondj rá igent, és szexelj vele minél többet, és örülj, ha nem kell a csajozásnak nevezett f*zsággal törődnöd. Nagyon hamar frusztrálttá tud tenni, hidd el.
2019. ápr. 11. 01:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Én. Semmi életkedvem, semmi motivációm nincsen.
2019. szept. 27. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!