Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfiak alkalmatlanak a párkapcsolatra?
Én szerintetek alkalmas vagy?
Személyiségem: csendes, visszafogottabb, mások szerint rendes vagyok. Később szeretnék majd családot, csak azt nem tudom hogy én fogok e kelleni egy nőnek hosszú távra. Mert eddig nem volt kapcsolatom.
A kinézetem van olyan nő akinek bejön, és van olyan akinek nem. Magas vagyok, és vékonyabb a testem, sokan fiatalabbnak néznek mint amennyi vagyok. Tényleg nagyon szeretnék majd családot, de sokszor érzem az hogy nekem nem lehetőségem egy nővel sem családot alapítani.
23 éves vagyok.
Mondjuk mint a néhai apám. Aki egy neonáci pszichopata az egész világot gyűlölöm. Dunába lönni minden meleget.
Intoleráns és élkepesztően ostoba ember volt.
Egész életében 8 osztálya volt. Semmihez nem is értett.
Engem csak úgy 15 évig bántalmazott fizikailag és lelkileg is. (Amiket az életben nem fogok kiheverni.) Kimondottan örültem neki amikor 22 éves koromban meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!