Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak főleg a férfiak párkapcsolatot?
Összejöttem egy csinos nővel (többiek mondták) jó volt meg minden, de tegnap szakítottam vele, egyszerűen nem bírtam tovább hogy egy héten több napot is velem akart lenni, pedig szerettem, de nekem sokkal fontosabb hogy az én is világomban legyek.. 38 éves vagyok és eddig mindig ez volt.
Viszont egyszerűen nem értem az embereket miért akarnak nőt, jó az nekik hogy valaki mindig a nyakában van, kompromisszumot kell kötnie ebben abban, alkalmazkodni kell egymáshoz stb. Itt állok teljesen értetlenül az emberek előtt hogy mi a jó a párban..
A függetlenség magányos dolog, ha még nem érzed, akkor is az lesz!
A kapcsolat evvel jár, tenni kell érte, kompromisszumokat kötni, stb...
Ok, neked nem való nő / kapcsolat! De mit érdekel téged más?
Igen is jó érzés, ha van egy saját családod sztm!
N28
Nem akarnak kapcsolatot csak amolyan könnyebbet.
Az incelek csak akik kapcsolatot akarnak mert ök örülnek egynek is mint majom a farkànak.
Léteznek jó párkapcsolatok is, amik építik az embert és rengeteg energiát, szeretetet adnak. Egyszerűen jó együtt felébredni, reggelit készíteni a másiknak, megdumálni dolgokat, megsimogatni a buksiját. Mennyivel könnyebb így nekimenni a napnak!!
Ha fáj valami, megbeszélhetem vele és ő velem, ha beteg, figyelek rá és fordítva, de lehetne még sorolni. Az pedig, hogy mennyire vagyunk szabadok egy kapcsolatban, kizárólag megbeszélés és bizalom kérdése.
Attól, hogy neked szinte csak negatívumokból áll egy tartós párkapcsolat, másoknál nem ez a jellemző.
És ne feledd, nem maradsz mindig 38 éves.
Én sem értem.
Felénk is Kb 10 házasságból 7 tönkremegy abban a 3-ban meg látástól vakulásig dolgozik a férfi. Nem vicc heti 70-80 óra.
Akik most is házasok azoknak ez már a 2. vagy 3. házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!