Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak főleg a férfiak párkapcsolatot?
Összejöttem egy csinos nővel (többiek mondták) jó volt meg minden, de tegnap szakítottam vele, egyszerűen nem bírtam tovább hogy egy héten több napot is velem akart lenni, pedig szerettem, de nekem sokkal fontosabb hogy az én is világomban legyek.. 38 éves vagyok és eddig mindig ez volt.
Viszont egyszerűen nem értem az embereket miért akarnak nőt, jó az nekik hogy valaki mindig a nyakában van, kompromisszumot kell kötnie ebben abban, alkalmazkodni kell egymáshoz stb. Itt állok teljesen értetlenül az emberek előtt hogy mi a jó a párban..
Miért akarok komoly kapcsolatot?
Mert jó valakihez tartozni, és szeretni, szeretve lenni.
Jó hogy közösen tervezzük a jövőnket. Közösen éljük meg a szép pillanatokat, és egymást segítjük a nehéz helyzetekben. Jó úgy hazamenni egy fárasztó nap után, hogy tudod várni fog téged otthon a párod.
Nem kell ezer kompromisszum ha megfelelő a társad, és nem azt érzed hogy a nyakadban liheg, hanem VÁROD hogy végre vele lehess...
Aki nem így gondolja , annak valóban nem kell párkapcsolat!
De sorolhatnám tovább... viszont akinek ezek nem fontosak , úgysem fogja érteni.
Én egy olyan nővel ismerkedtem meg aki csak szexkapcsolatban gondolkozik. Én szerettem volna többet, de sajnos ő nem. Nem biztos hogy fogunk még találkozni , mert így nekem nehéz lenne. Tehát van ilyen is , hogy egy férfi azt mondja , nem akarok szexkapcsolatot, hanem komolyat.
F38
Azok épp azért mentek tönkre, mert az érzelmi intelligenciájuk kb olyan, mint a tiéd!
N28
Igy van!
Lehet a valaszt a gyerekkorodban szülő gyerek viszonyban kereds.Lehet lelkileg bantalmazo volt es nem birod a keszenletet.
Vagy túl narcisztikus vagy es nem.birsz alkalmazkodni.
Te úgyse fogod ezt megérteni. Nálad kimerül a kapcsolat ott, hogy szex.. gondolom az is csak max 5 percig tart, és a lényeg, hogy te élvezd.
Kár is a szót fecsérelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!