Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nem tolerálják a mamahot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem tolerálják a mamahoteles hapsikat 25 év felett?

Figyelt kérdés
Magyarországon 2005-ben a 18-35 évesek 50 százaléka élt együtt a szüleivel, addig 2019-ben ez az arány már 62 százalékra kúszott fel - derül ki egy friss felmérésből.
2020. júl. 17. 12:19
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még annyi, hogy én 30 évesen azért lakom otthon, mert 28 évesen kezdtem csak dolgozni. Addigra végeztem az egyetemen olyan szakon, ahol kb. vért pisáltam minden egyes zh-n.
2020. júl. 17. 17:11
 42/47 A kérdező kommentje:
vért pisáltál? nekem van ismerősöm, 3-as olt matekból, fizikából, mindenből gimiben és felvették fizetősre gépészmérnökire (akkoriban nem voltak magas ponthatárok és 120 pontos rendszer volt, vagy 82-vel került be), 6 év alatt elvégezte az 5 évet (osztatlan volt annó), mindenből 2-essel. Jó munkahelye van, jó fizetéssel. Szóval én már nem tudom mi a nehéz szak, talán az orvosi, mérnökinfó.
2020. júl. 17. 17:14
 43/47 anonim ***** válasza:
40-es: azért éltem "aszkéta" módon, mert az egyetem 400 km-re volt a szüleimtől. Énkérekbocsánatot, hogy egy isten háta mögötti faluból jöttem. Lakni meg kellett valahol, kolit meg nem kaptam.
2020. júl. 17. 17:14
 44/47 MolotovPunk ***** válasza:
100%

Jó kérdés.Szerintem ezt mindenki másképp látja és ítéli meg.Lehet valaki úgy is (mamahoteles) hogy önállóan takarít,főz,bevásárol stb.Ismerek nem egy olyan férfit,sőt még nőt is,aki 30 felett is az anyjánál él,de mégis önálló sok dologban.Sokan viszont egyedül nem akarnak albérletbe menni.Nemcsak a pénz miatt nem,hanem mert egyeseknek az nagyon depresszív,hogy nem tudnak kihez szólni,mert egyedül vannak.Konkrétan olyan nőt is ismerek,aki albérletben él a pasijával,de kb mindent a barátja intéz.Csekkek,közös nyaralás.A nő még főzni is ritkán főz,emellett jó ideje munkája sincsen.(A pasija tartja el.)Szóval relatív dolog az,hogy ki mennyire önálló,vagy nem az...Lehet valaki albérletben is lúzer,vagy haszonleső.A jelenlegi tendencia mögött szerintem főleg az áll,hogy drágák az albérletek Magyarországon,főleg egy személynek,sokaknak pedig stabil párkapcsolatuk évek óta nincs.Magyarországon az albérleti viszonyok nem túl jók.Más országokban jobban működik ez,sőt igényelhetők albérlet támogatások is Nyugat és Észak Európában.Továbbá ott vállalatoktól is lehet bérelni kedvezményesen lakást évekre is.Magyarországon ilyen nem nagyon van.

[link]

2020. júl. 18. 13:58
 45/47 MolotovPunk ***** válasza:
Javítom,amit fentebb írtam.Igazából a fizetések alacsonyak Magyarországon az albérleti díjakhoz.
2020. júl. 18. 14:00
 46/47 anonim ***** válasza:
0%

31-es: "Informatikusként" ha rossz vagy, vagy épp csak tanultál vmit, akkor 400-500körül keresel, ha igazán jó vagy akkor 1,5 millió körül is bejöhet havonta és igen itthon, magyarországon. Ugyanez a helyzet ám egy műkörmössel is, ha olyat tud csinálni amit más nem, akkor milliomos lesz. Ha csak tucat Kata, akkor elvan azt kész. De minden szakmával így van, kivéve azt amit mindenki megtud csinálni, pl: mosogatás, takarítás, ezaz...

34-es: Te tényleg ennyire buta vagy?

" Az egyik csaj ismerősöm pl. élete legjobb döntésének tartja, hogy kb. 3-4 éve vett egy lakást Pesten. Jelenleg négyszer (!) annyiért tudná eladni."

Ha eladja, és másikat akar, akkor az is 4x annyiba fog kerülni, tehát a ha 10ért vett egy lakást, 40ért eladja, 30at keres, ha másikat akar venni, az is 40 lesz ami ugyanilyen kapacitású, max több hitelt kell igényelnie hozzá. Nagyobb az árváltozás miatt kialakult különbség, tehát csak veszít vele. Élete döntése? Igen, mert több ilyen lehetősége nem lesz.

2020. júl. 20. 09:55
 47/47 MolotovPunk ***** válasza:
Felesleges itt a számokkal dobálózni,hogy ki mennyit kereshet.Nem hiszem és nem tapasztalom azt,hogy túl sokan keresnek 4-500 ezreket havonta,vagy annál többet.Sokan tudnak esetleg neten nagy számokat írogatni,de való életben a többség még 300 ezret sem nagyon keres Magyarországon.Sajnos ezek a tények.Mellesleg nem mindenkinek az informatikus meg programozói szakma az élet célja.Engem pl nagyon nem érdekel az.Arról nem is beszélve,hogy Németországban egy programozó még a havi 4-5 kilónál is kereshet jóval többet,ugyanúgy ahogy a német tűzoltó is jóval többet keres a magyar tűzoltónál.Magyarországon gagyik a fizetések.Pont.
2020. júl. 20. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!