Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mamahoteles férfiak mind...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mamahoteles férfiak mind szinglik vagy azért van közte kapcsolatban lévő t ismertek ilyet?

Figyelt kérdés
Nyilván most a tipikus mamahotelesre gondolok , az önállótlan anyuka pici fiára...
2019. dec. 24. 16:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Mind szinglik.
2019. dec. 24. 16:30
 2/12 anonim ***** válasza:
13%

"mamahoteles" vagyok...illetve nem, a leendő örökségemben élek a szüleimmel.

Csajozok, K.-zok, nem vagyok életképtelen.

Vagy csak a lakáshitelt, meg az olcsó albérletet nyögő srácoknak jár a nő?

FENÉT!

2019. dec. 24. 16:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Itt mindenkire ráhúzzák hogy mamahoteles, aki a szüleivel él, pedig csak az számít annak, aki eltartatja velük magát.

Mellesleg nincs összefüggés.

Barátaim között van aki a szüleivel él, 30 éves, mégis voltak és vannak is női, komoly is alkalmi is, jelenleg egy házas nőt dug.

A másik szintén 30, saját lakásban él, 4 éve nem volt dolga nővel.

Szóval erről ennyit.

2019. dec. 24. 16:45
 4/12 anonim válasza:
28 vagyok és szingli mamahoteles soha nem fogok elszabadulni a mamahotelből barátnőm se volt soha
2019. dec. 24. 16:55
 5/12 anonim ***** válasza:

4.-nek.

Helyes!

2019. dec. 24. 17:00
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

Sajnos mamahotel de 90%-ban én fizetem a költségeket itthon. Szerencsére jó a fizum de ahhoz kevés, hogy külön költözzek egyelőre. Csajozásban sajnos szerencsétlen vagyok. Abszolút nem jön össze semmi. 4 éve nem volt kapcsolatom. Előtte is csak 2 rövidebb.

30F

2019. dec. 24. 20:15
 7/12 anonim ***** válasza:
48%

Mit jelent a mamahotel? Az, ha fizeted a rezsi rád eső részét, házimunkából kiveszed a részed, beszállsz a felújításokba költségben munkában egyaránt, az mamahotel?

Ésszerűtlen és logikátlan külön menni amíg nincs párod. Ha együtt vagytok, akkor összeköltöztök. Addig minek? Két lehetőség lenne addig, vagy 100ezret fizetsz főbérlő zsebébe, és "dobod ki" azt, amit félre is tehetnél. Vagy felveszel hitelt. Utóbbival egyrészt egyszál magadban eladósodsz, ha fél év múlva megszűnik a munkaviszonyod akkor szoptad, mert nincs párod vagy senki aki átmenetileg is kisegítsen. Emellett egyedül járhatsz haza a 4 fal közé, és ha megismered a csajt de ő pont nem abban a városban él/akar élni ahol a házad van, mit teszel? Veszed fel a hitelt vele is közösen a már meglévő hiteleddel együtt, hogy össze költözhessetek? Ez igen ecsém', így kell ezt.

2019. dec. 24. 21:59
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
Csak sok nő nem így látja utolsó. Ha megtudják, hogy anyámmal élek élből lekoptatnak. Pedig szívesen összeköltöznék majd a párommal ha lesz.
2019. dec. 24. 22:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha férfi mamahoteles az tragédia és kerülik a nők. A "mamahoteles férfi" szó degradálóbb mintha azt mondanák valakire, hogy "hányásban fetrengő leprás".

De ha nő mamahoteles, azzal semmi gond nincs. Gond nélkül össze tud jönni férfival.

2019. dec. 25. 01:40
 10/12 anonim ***** válasza:
62%

Mamahotel kifejezést egy köcsögpolitikus használta először. Ha nekem is anyuci meg apuci finanszírozta volna a tanulmányaim, illetve hozzám vágnak egy házat puszira, vagy az átlag fért keresek millióhoz közel vagy millió felett, akkor én se illetve még sok más ember se lenneama hiteles.

Szar fizetésből, és nem túl rózsás családiháttérel eléggé nehéz egyről a kettőre lépni.

2019. dec. 25. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!