Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire könnyű lenne a mamahot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire könnyű lenne a mamahoteles barátom élete?

Figyelt kérdés

Kicsit irigy vagyok rá úgy érzem..... Én mindig dolgoztam güriztem az életben, családot alapítottam, rengeteget dolgoztam hogy megteremtsem gyerekeimnek a kenyeret.

Haverom mindig mamahotelban élt sose kellett semmit csinálnia. Most 41 évesen anyukája meghalt és lett egy idősebb barátnője... És persze folytatja vele a mamahotelt (a nő elég csúnya kövér de ez egy más kérdés)

2019. dec. 24. 09:01
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Legyél akkor is irigy rá mikor ágyba kell bújni vele ;)
2019. dec. 24. 09:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha irigyled a mas életét akkor valtoztatni kell a sajátodon.
2019. dec. 24. 09:24
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Mennyire üres és szomorú élete lehet basszus... Egy életen át tartó szenvedés. Szívből sajnálom őt.

Téged se kevésbé az öniamereti szinted miatt. Ha ezt a vákumot lehet szintnek nevezni.

2019. dec. 24. 10:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem érted a logikát.

Azért volt otthon 40 éves koráig, mert a kutyának sem kellett, különben rég lelépett volna valami nővel.

2019. dec. 24. 10:45
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

Erre az életre minden légy csak ne irigy. Te legalább tettél magadért, sokkal többet érsz emberileg. Undorító az ilyen mamahoteles csávó

31n

2019. dec. 24. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az ilyen mamahotelesekről mindig az jut eszembe, hogy csak ülnek a mama házában és várják, mikor hal meg, hogy övék lehessen a kégli.

Van ilyen rokonom. Azt hitték, hogy jaj de aranyos, gondját viseli a beteg anyjának. Később derült ki, hogy hatalmas mocsokban élt, a nénit tessék-lássék gondozta.

De a háza, nyugdíja jól jött neki.

És itt most nem az olyan mamahotelesekről beszélek, akik odakényszerültek, segítenek, vagy válás miatt kerültek a szülői házba, rájuk ez nem vonatkozik.

2019. dec. 24. 11:34
 7/10 anonim ***** válasza:
ne irigyeld, eltudod kepzelni milyen szülőkkel 40évig?
2019. dec. 24. 12:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért, elcserélnéd a feleségedet, a gyerekeidet egy kissé csúnya, kövér nőre, akinél mamahoteleheztsz?
2019. dec. 24. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:
áruld már el, hogy mégis mire vagy irigy?
2019. dec. 24. 15:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát, én 18 éves koromban kerültem el otthonról, és úgy vagyok vele, hogy hiába csinálnának nekem meleg kaját, hiába spórolnék egy csomó pénzt, hiába lenne sokkal kényelmesebb, nem kéne soha.

Gondolj bele, egészséges esetben az embernek van valamilyen igénye az önállóságra. Ennek a pasinak semmi. Valószínűleg nem is nagyon tud magának megteremteni semmit, vagy nem képes egyedül létezni, és ez azért rohadtul szomorú, főleg 40 éves korban... Nem képes az életben egyedül boldogulni gyakorlatilag. Én nem lennék rá irigy.

2019. dec. 24. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!