Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nem tolerálják a mamahoteles hapsikat 25 év felett?
Nem igazán értem, hogy néhány válaszoló magát akarja fényezni vagy tényleg nem veszik észre, hogy lejáratják magukat. Vicces, amikor valaki előadja, hogy évekkel ezelőtt, ő milyen keményen csinálta meg a dolgokat... Ezzel igazából csak azt mutatja be, hogy azóta képben sincs a jelenlegi helyzettel, tehát nem tájékozott. Azzal, hogy a pasi lakását nézi, meg azt, hogy anyagias.
Ezekkel semmi gond, abban az esetben, ha ezek a nők nem lepődnek meg azon, ha idővel lecserélik őket egy fiatalabbra, mert miért ne? Vagy társkereséskor kidobják őket, mert nem elég feszes a mellük és hasonlók.
Semmi gond az anyagiassággal, a tájékozatlansággal, az önfényezéssel, de, ugye nem akadtok ki, ha eszerint is kezelnek titeket?
#33: Más sem csak álmodozik, de nevetséges teljesen más helyzeteket összehasonlítani. Az egyik csaj ismerősöm pl. élete legjobb döntésének tartja, hogy kb. 3-4 éve vett egy lakást Pesten. Jelenleg négyszer (!) annyiért tudná eladni.
És nem adja elő, hogy ő megvalósította az álmait, nem adja elő, hogy ő mekkorát küzdött érte, csak simán felfogja és örül, hogy akkor egy jó helyzetben, jól döntött.
Ha te előadod a nagy csodát, attól nem anyagias leszel, hanem önfényező. És az alapján, hogy a fenti szövegből ezt nem tudtad leszűrni, pedig le volt írva, még a szövegértelmezéseddel is van probléma.
Az, hogy te mit nézel vagy nem nézel a pasid lakásán, fogalmam sincs. Nem tudom, hogy melyik előző hozzászólást írtad te. Úgy általánosságban írtam azokra, amikbe beleolvastam. Ha nem inded, ne vedd magadra.
Az önállóság, életképesség meg nem igazán függ össze azzal, hogy valaki hol lakik. Nézzünk már körül... Tele van az ország többgenerációs családi házakkal. Ha valaki otthon lakik egy ilyenben, az nem önellátó? Ha valakire ilyen esetben a szülei mosnak, mert nem akarnak feleslegesen több emberre húzni a munkát, akkor nem önellátó? Ha helyette elmegy a gyerek bevásárolni és ott ő fizet, akkor nem önellátó?
Én pl. jelenleg otthon lakom. Mielőtt elköltöztem, a család részéről én is megkaptam, hogy biztos nem leszek önellátó, milyen rossz lesz nekem, éhen halok, nem fogok tudni magamra mosni. És bumm, elmentem kolibe és minden ment. Utána átmentem albiba és ott is.
Aztán leesett, hogy havi 10.000-eket félrerakva a büdös életben nem fogok semerre haladni, szóval hazamentem, találtam egy melót a házunktól kb. 500 méterre és jé, spórolok, jelenleg milliók felett vagyok.
És van barátnőm. Sőt, sosem volt probléma egy lánynál sem, hogy épp hol lakok. Igazából ismerkedéskor általában hetekig ez szóba sem került.
Biztos, velem van a probléma és mamahoteles vagyok...
Szófosásos önigazoló vagy.
És igen, mamahoteles is, szüleid nyakàn spórolsz , hogy aztán elmondhasd hogy csak ìgy tudtál spórolni a kaján meg az áramon :)
#35: Szóval te voltál a híró, hogy évekkel ezelőtt mit csináltál, szépen lerészletezted, de az szófsásos önigazoló, aki mást mond. Hát, taps! :D
Az önigazolás meg, hogy jön ide? Leírtam a helyzetem. Vagy, ha nem fényezi magát úgy az ember, mint te, akkor önigazoló? :D
És igen, a szüleim nyakán spórolok. Ezt nyugodtan mondhatod. Hát, igen, alám nem tudtak kezdőtőkét pakolni... Tény, hogy nem szórok ki albérletre havi 50-100-at, de én fizetem itthon az összes számlát és én intézem a bevásárlásokat. Sőt, nyírom a füvet, megcsinálom a bicikliket és ilyesmik.
És nem a kaján meg az áramon megy csak a spórolás. Engem tényleg érdekel: Direkt járatod le magad, hogy újra és újra hangoztatod, hogy nem vagy képben a lakás és albérletárakkal? Mert, ez már nekem ciki. Milyen érzés, ha még egy mamahoteles is cikinek tart és bottal sem nyúlna hozzád?
36: nem, nem a 35-ös más. Én vagyok, aki 18 évesen elköltözött. épp mással veszekszel.
Értem a logikád, de ár-érték arányban ugyanott vagyunk. Én akkor havi 110 ezer nettóból éltem egy lyukban, minden fillért félreraktam, ahogy most te is, így lettek a milliók. Én nem mondom, hogy mamahoteles vagy. Engem azok a hapsik borítanak ki, akik anyu szoknyája mögé bújva hőbölögnek, hogy minden drága, azt kifizettetnek otthon mindent, meg megcsináltatnak minden és elvárják, hogy onnan beleköltözzenek egy lakásba egy nő mellé, aki pótanyut játszik. A nő meg ott hibázik, ha kinyalja az ilyenek fenekét.
Nem minden otthon lakó férfi mamahoteles, én ezt nem mondtam.
Ki az a hülye, aki elköltözik fiatalon szívatni magát és aszkéta módon élni, mikor maradhat otthon is normális körülmények között és gyorsabban összespórolhatja a pénzt saját házra?
Most komolyan ott tartunk már, hogy "nehogymár a másiknak kényelmesebben meglegyen az, ami nekem, mert én is szívtam". Aki szívott, az a saját döntése volt, attól még másnak nem kötelező!
Szerintem azok a nők, akik verik a mellüket, hogy a márpedig ők is szívtak, a pasi meg ha okosabban csinálja már egyből mamahoteles, azokért a nőkért nem kár. Valami nagy baj van a fejetekkel. 30F-mamahotel lakó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!