Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nem tolerálják a mamahot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem tolerálják a mamahoteles hapsikat 25 év felett?

Figyelt kérdés
Magyarországon 2005-ben a 18-35 évesek 50 százaléka élt együtt a szüleivel, addig 2019-ben ez az arány már 62 százalékra kúszott fel - derül ki egy friss felmérésből.
2020. júl. 17. 12:19
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Nekem annó mindenki azt mondta, hogy egyetem alatt illett volna 5 milliót összeszednem ilyen-olyan munkákból az egyetem mellett, hogy aztán még 2 év alatt újabb 5-öt, hogy 10 millió indulóval vegyek egy 25-30 milliós lakást.
2020. júl. 17. 13:06
 12/47 anonim ***** válasza:
73%
Hát azok a valakik elég fosok lehettek matekból. Nyilván 15-20 milliós hitellel nekiindulni az életnek a legjobb, persze...apjuk f.szát.
2020. júl. 17. 13:09
 13/47 anonim ***** válasza:
92%
A "mindenki" verje a saját faxát a csalánba, ne másét.
2020. júl. 17. 13:16
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg ezt mondták, akkor más világon élnek vagy nem tutom. Legtöbb egyetemista ismerősöm örült, ha annyit tudott keresni hogy kijöjjön belőle a kolesz/albi, kaja és a bkk bérlet....

2020. júl. 17. 13:38
 15/47 anonim ***** válasza:
90%

Az itteni szintet ne keverd az átlag nőkkel. Szerencsére a való életben mérföldekkel értelmesebb a nők többsége és csak itt pörögnek mindenen. Szerinted, mennyire lehet rájuk alapozni, ha egész nap itt lógnak, magukat fényezik és a pasikat szidják? Semennyire.

Van olyan ismerősöm, aki kb. 28-30 éves koráig lakott otthon, mindig volt barátnője és végül összespórolta a saját lakásra valót. Ilyen az, amikor valaki segge alá nem lapátolják a szülők a pénzt.

2020. júl. 17. 13:50
 16/47 anonim ***** válasza:
65%

#9 Jobb lett volna ha nem szólsz hozzá!

57F 20 évesen külön élő! Itt van most a feleségem(nem közös gyerekek) 3 töketlen 26;28;30 fia. ilyen önállótlan embereket még a föld nem hord a hátán. Szókincsük: "mi a kaja"; "nincs net"; Szombathelyt megkérdezi, hogy Dunántúl-e?! Soroljam???

Üdv.

2020. júl. 17. 13:58
 17/47 anonim ***** válasza:
60%

18 éves korom óta elköltöztem. Szeretem a szüleim, de külön életem van, önállóan, öneláátóan. El nem bírnám viselni senki szüleit a nyakamon. Nekem anyura tapadt, agyilag fel nem nőtt férfi nem kell. És pont nem érdekel a "drága az albi" kifogás. Én is megcsináltam.

31N

2020. júl. 17. 14:00
 18/47 anonim ***** válasza:
60%

"Én is megcsináltam."

Ja, több mint 10 éve, teljesen más munkakörnyezet és albérletárak mellett.

Ugye, nem gond, ha tőled elvárják, hogy vidd a háztartást, neveld a gyereket, főzz minden nap több főre? 10 évvel előtted is megcsinálták.

2020. júl. 17. 14:07
 19/47 Sunshinedoll ***** válasza:
95%

Sok mindentől függ. Dolgozik-ea 25 éves, mióta dolgozik, vagy egyetemista-e. Hol egyetemista? Ha a szüleivel él, mit csinál otthon? Döglik a szobában, anyuka meg kis kockákra vágott barackot meg almát visz be neki kistányéron vagy mondjuk takarít otthon, bevásárol-e, segít-e otthon stb. Esetleg a szüleit gondozza?

Nekem van ismerősöm, aki 40 évesen elvált, a ház meg a gyerek maradt a volt feleségnél, ő meg leszázalékoltként ment a szüleihez, amíg jó munkát nem kapott, javult az egészsége annyira, hogy "visszaszázalékolják" és össze nem szedte magát annyira, hogy el tudja magát tartani és el merjen indulni megint egyedül. Szerintem ezzel nincs gond.

Ha nekem gyerekeim lesznek, én szívesen befogadom őket felnőtt korukban is, ha a sors úgy hozza, de nyilván kiszolgálni nem fogom őket és hacsak nem kifejezett gondozást igényel a gyerekem, akkor elvárom, hogy besegítsen.

De a felnőttként otthon tespedő lusta kiskirályokból nem kérek.

Egyébként én ismerek olyan férfit is, aki 30 éves, nem az anyjánál él ugyan, de ugyanúgy mamahoteles. Minden hétvégén hazamegy (másik városból), hogy az anyja kimossa a ruháit, kifosztja a hűtőt, az anyuka főz rá, ő azt a kaját elviszi, azt eszi egész héten, aztán hétvégén megint hazamegy a mosással és folytatódik elölről az egész. Ennek se sok értelme van, függetlenül attól, hogy külön él. Szerintem ez sokkal rosszabb, mint egy anyjánál elő ember, aki dolgozik és segít az anyjának, esetleg ő gondoskodik az anyjáról/szüleiről.

2020. júl. 17. 14:14
 20/47 anonim ***** válasza:
40%
Hú de jó, hogy élőben nem találkozom ilyen nőkkel, mint a 17-es
2020. júl. 17. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!