Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az az egyik oka a mamahoteles életmód az incelségnek?
Én is mama és papa hotelben élek igaz még fiatal vagyok 😀de dolgozom és most már csak havi szinten 7-8 napot vagyok otthon a munka miatt de akkor is csak leginkább este,többi napot mindig máshol töltöm munka miatt sajnos egyedül,azért hirtelen ki szakadni a hotelből nem volt könnyű de lassan csak fel növök így 22 évesen.
Ismerek egy olyan embert aki már 35 és még mindig mama hotelben él,alkalmi melóból vesz magának dolgokat mert a szülei már csak kajára adnak pénzt,több oka is lehet hogy ott maradt van akinek belül rendet kéne tennie mert nem tud tovább lépni régi sérelmek miatt.
Van életem, nők, kocsi, meló, pénz, és igen, a szüleimmel élek, egy 5 szobás, 2 fürdős, kertes, budapesti házban. 10+ percre a melómtól.
Ezzel mi a gond?
"Nem azért életképtelen mert a szüleivel él. Azért él a szüleivel mert életképtelen."
Vagy éppen ellenkezőleg azért, mert életrevalóbb, mint azok akik attól hiszik magukat "nagyfiúnak", hogy elköltöznek otthonról, aztán 40 évesen is még a bérgarzonban kénytelenek élni, meg nincs pénzük semmire, mert a lakbér, a lakbér a lakbér. ismerek ilyen fajta embereket, nem is egyet.
7.-nek.
Na de ők a nagy FÜGGETLENÖNELLÁTÓFELNŐTT emberek.
Meg tudod, itt mindenki 34 diplomás IT - mérnök - sebész - bróker - NASA űrhajós... >:)
Vicces, hogy ez is örökös játék. A nő kimond egy feltételt, a férfi teljesíti kerülőutakon, mission accomplished.
Közben meg a nő a mögötte meghúzódó dolgokra gondol, hogy legyél annyira fasza gyerek, hogy saját lakást veszel 20 évesen magadnak.
Ha meg nem, akkor ez van, de neki udvarol most is 5 olyan srác, akinek saját lakása van 20 évesen, így erre fogja belőni a saját szintjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!