Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti összejönnétek egy olyan férfival akinek pozitív a látásmódja?
Nálam ez elég pozitív tulajdonság lenne. :)
21L
Van egy ilyen ismerősöm,aki ezzel kompenzál,mert kerüli a konfliktust,és fél az élet komolyságától meg a problémáktól.
Persze jó az ha az ember pozitív,de azért kell a balansz. Ha valaki túl pozitív és másokat is olyanná akar varázsolni mint ő,ott már valami nem stimmel.
Nekem a boldog,túl vidám emberek mindig gyanúsak,és hát eddig mindig igazam is volt ezekben. A barátom is ilyen,de ő nem ennyire. Rájöttem hogy ő is csak kompenzál.
Az nem gond ha te így vagy boldog,de szerintem ne akard másra erőltetni a pozitivitást,mert sokszor csak rosszabbat csinál,és sok helyzetben az ember empátiát,megértést,egy kis szomorkodást vár,nem mindig lelkesítést. Rohadt idegesítő tud lenni ha az embernek nincs "ideje" meggyászolni a fájdalmát,veszteségét,mert valaki rögtön próbálja vidámságba rángatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!