Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelgyűlöletre is vonatkozik a 80/20-as szabály? Miért lepődnek meg rajta, mikor olyan egyértelmű, minthogy a dolgok lefelé és nem felfelé esnek?
Van ugyebár 48-52% nő-férfi (az egyszerűség kedvéért legyen 50-50). A nők eleve élből gyűlölik az inceleket, nem is tehetnének mást, hiszen mindenkit gyűlölnek, aki kimondja a legbelső ösztöneiket és hogy mi alapján választanak maguknak párt. Ha valaki élethazugságokat leplez le, azt nem szokták szeretni.
És ha a férfiakat vesszük, tehát 20% alfa és 80% a többi, akkor az 50% esetében 40% és 10%.
Tehát eddig a nők (50%), az alfák (10%) és a maradékból a fehér lovagok és a béták (20%) együtt kiteszik a 80%-ot.
Természetesen nem minden alfa gyűlöli, de a többség igen, egy részük azért, mert fel sem fogja milyen lehet, ha nem tart egyetlen nő sem vonzónak, hiszen neki ez természetes volt mindig, másik részük meg azért, mert szimplán erőszakos barom vagy valami fehérgalléros nagypályás, aki meg politikai korrektségből nem szimpatizálhat egyetlen szélsőséggel vagy kisebbséggel sem, csak azokkal, amik éppen divatosak az adott korban az adott politikai irányvonalnak. Alfákon belül pedig minimális a top puák és MGTOW-ok aránya.
Valamint a béták szintén, hiszen bennük kialakult egyfajta Stockholm-szindróma az asszonnyal szemben, így ha elismernék, hogy az incelek igazat beszélnek, akkor az a világképük összeomlását eredményezné. Senki nem szívesen dolgozza fel, hogy lehorgonyzott egy nő mellett, akivel vagy rossz, vagy csak simán "öreges" párkapcsolatuk volt és még ha nem is esik bele a szélsőséges esetekbe, ahol elvált, csalta az asszony, kisemmizte, szeretőt tart, stb. a kapcsolatoknak nagyon minimális részére lehet azt mondani, hogy 10-20-30-40 év után is ugyanúgy szeretik egymást. Plusz a bétákra jellemző, hogy félnek kilépni a komfortzónájukból. A társadalom által diktált, készen kapott megoldások hívei.
Olyanok, mint aki egy életen át sír, hogy vidéken nincs munka, de még országon belül sem költözik el, nemhogy külföldre menjen.
A 20% pedig, aki szimpatizál az incelekkel az vagy maga is incel, vagy MGTOW vagy olyan PUA, aki nem felejtette el, hogy honnan jött és hogy az önfejlesztésen túl mennyiben járultak hozzá a szerencsés génjei és/vagy anyagi, családi háttere ahhoz, hogy sikeres legyen a csajozásban. És azt is észben tartja, hogy neki még ennek ellenére is mennyivel többet kell küzdenie 1-1 nőért, mint szerencsésebb férfitársainak.
szerintem inkább a férfiakra jellemző a megalkuvás, főleg fiatalon. inkább belemennek a kapcsolatba, hogy legyen szex. a nőkre a gyerekvállalás miatti megalkuvás jellemző.
de akkor üljetek otthon, és álmodozzatok arról hogy nektek minimum palvin barbara járna :D
Úgy adódott, hogy most a héten "nyaralni" voltam, épp Budapesten. Jó, a belvárosba nem nagyon mentem be, nem azért voltam ott (különben is gyűlölöm a nyüzsgő helyeket), de láttam néhány párt. Alapvetően pont nem érdekeltek volna, de kíváncsi voltam azokra az "összeillő párokra" (amúgy ki a tököm dönti el, hogy kik illenek össze?), akikről itt citeráztatok. Láttam is néhányat - kézen fogva járás, csók, bármi, ki volt zárva. Ilyen utálatot, feszültséget rég láttam emberek szemében, mint az övékben. Mármint nem a jóképű faszi + csinos csaj kombóknál, mert ők nyilván egész máshogy viszonyultak egymáshoz, ezáltal az élethez is.
De hogy minek feccöltem bele ennyi energiát, azt nem tudom, amikor pár éve, még bolti eladóként volt lehetőségem a párokat figyelgetni. Olyannyira, hogy unalmamban konkrét statisztikát csináltam; nyilván nem pontozgattam őket, már alapból azért sem, mert egy férfit nem tudok megítélni, de annyit azért csak láttam én is, hogy ki milyen magas, meg milyen testalkata. A számok már nincsenek meg, de a lesújtó eredmény igen. Az akár minimálisan is duci férfiak (akik automatikusan kövérek a nők számára) mind egyedül voltak, míg a hasonló alkatú nők többször jöttek be a párjukkal. Az egyszerűen csak nem vonzó külsejű srácok is szinte mind forever alone-ok voltak.
És ugye akkor nincs könnyebb dolguk a nőknek. Én azért nagyon szívesen cserélnék bármelyik csajjal csak egy napra, de értelemszerűen ez fizikai képtelenség. Aztán hogy miért írtam vagy 5-8 percig ezt a teljesen nyilvánvaló tényekről szóló hozzászólást, hát fogalmam sincs, de jól esett.
Jézus! Ti értitek ezt a karattyolást? 😂 ki kellett guglizzam az összes kifejezést. Ez az elméletesdi csak egy indok azoknak akiknek nincs normális párkapcsolatuk vagy reményük rá.
Kérdező: Get a life...
Na igen, te ezt úgy éled meg, hogy kimondtad a legbensōbb ösztöneidet.. hol ott épp azzal van a gond, hogy ilyen vagy belül.
A pszichopata gyilkosok is, vagy a pedofilok nem tesznek mást, csak megélik az ösztöneiket, szerintük helyes amit tesznek s a társadalom a hülye.. szerinted ōket se kéne elítélni, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!